“Дійсно став батьком”: Олександр Пономарьов зізнався, що Марія Яремчук мама його сина – тепер все зрозуміло

Олександр Пономарьов вперше прокоментував чутки навколо дитини Марії Яремчук та підтвердив, що дійсно нещодавно став батьком для маленького хлопчика.

Навколо Марії Яремчук та Олександра Пономарьова останнім часом з’явилось багато чуток. А все через народження першої дитини у співачки.

Першим часом Марія ніяк не коментувала своє материнство та взагалі зникла з інфопростору, мережею ширилися чутки, що батьком дитини став відомий співак Олександр Пономарьов.

Марія не звертала увагу на чутки та насолоджувалась материнством, встигла навіть спродюсувати фільм про свого батька, який вже вийшов не екрани. Тим часом її брат припустився, що Олександр дійсно міг стати батьком дитини.

Коли співачка почала читати подібні статті, вона дуже сильно обурилась та висловилась у своєму блозі, що все це неправда та її брат, з яким вона не спілкується, має не підпалювати чутки ще більше.

Олександр Пономарьов став батьком дитини Марії Яремчук
Олександр Пономарьов став батьком дитини Марії Яремчук

Тоді дівчина сказала, що у неї є кохана людина  це не Олександр Пономарьов, який одружений на таємній коханці. Та й дитина звісно, не від Олександра. З яким співачка декілька років не спілкувалась.

Обговорення трохи затихло, але все одно співачці не вийшло довести прихильникам, що батько дитини не Сашко.

Сьогодні Олександр Пономарьов сам уперше прокоментував всі чутки та посміявся, що за 5 років, коли він не бачився із Марією, аж ніяк не міг стати батьком дитини та її партнером.

“Цікаво, як батьком став, 5 років Марічку не бачив, а стільки почув про себе нового! Мені навіть не зручно перед новим чоловіком Марічки”.

Співак розсекретив, що він дійсно став батьком маленького хлопчика Марії, проте не рідним, а хрещеним.

“Марічка запросила мене хресним і я хресним став її дитини, тепер така історія”.

Ба більше, у Олександра є кохана людина – його обраниця, яка поки що залишається таємною для прихильників.

Олександр Пономарьов став батьком дитини Марії Яремчук
Олександр Пономарьов став батьком дитини Марії Яремчук

Зараз Олександр Пономарьов веде дуже виснажливий темп життя через купу гастролей та виступів перед нашими хлопцями та дівчатами. Співак розповідає, що захисники виходять з одними очима, а виходять з-за зовсім з іншими.

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?