“Жінка-м’ясник” з МастерШеф-13 Ірина Пруднікова кардинально змінила життя і розкрила карти: “Йду напролом”

Ірина Пруднікова, яка стала відомою завдяки участі в МастерШеф, розповула, як склалося її життя після шоу, та що вона планує робити далі. Спойлер: ресторан відкривати не буде.

У цій жінці поєднується тендітна блондинка, яка любить гарно одягатися, фарбуватися і готувати десерти та справжній м’ясник. Усе це — учасниця “МастерШеф – 13” Ірина Пруднікова.

Через пів року після того, як вийшла перша серія шоу за участю Ірини. Кухарка поділилася змінами, які сталися в її житті з того часу. Зокрема, Пруднікова закрила магазин, в якому працювала більш ніж рік.

“Я закрила офлайн-бутік, в якому працювала останні 1,5 року. Просто зрозуміла, що більше не хочу займатися тим, що не приносить мені задоволення”, — говорить учасниця кулінарного шоу.

Учасниця МастерШеф-13 розповіла, як склалося життя після шоу
Учасниця МастерШеф-13 розповіла, як склалося життя після шоу

Ірина Пруднікова зазначила, що вирішила пов’язати свою подальшу кар’єру з кухнею. Вона анонсувала “багато цікавих проєктів” зі своєю участю. Наразі Ірина вивчає історію кухні та постійно навчається, удосконалюючи свої вміння.

Пруднікова розповіла, що її часто запитують, чи відкриватиме вона власний ресторан. За словами учасниці “МастерШеф – 13”, перед нею постала дилема: створити власний заклад чи купити квартиру. І те, й інше потребує ресурсів та значних капіталовкладень, тому доводиться обирати. Наразі в пріоритеті для Ірини — купити житло. Уже після цього кухарка планує відкрити ресторан.

Жінка не полишає улюблене заняття ні на день. Вона регулярно готує та ділиться новими рецептами зі своїми підписниками в Instagram. Наприклад, днями Пруднікова показала своїм підписникам, як готувати шоколадний торт “Наполеон”.

Учасниця МастерШеф-13 розповіла, як склалося життя після шоу
Учасниця МастерШеф-13 розповіла, як склалося життя після шоу

До участі в кулінарному шоу Ірина Пруднікова працювала м’ясником. Саме цим та своєю харизмою вона запам’яталася глядачам “МастерШеф”. Кухарка обіцяє шанувальникам не зупинятися на досягнутому.

Учасниця МастерШеф-13 розповіла, як склалося життя після шоу
Учасниця МастерШеф-13 розповіла, як склалося життя після шоу

“Будь-яку дію потрібно підкріплювати своїм бажанням працювати і ніколи не опускати рук. Тому я продовжую рухатися в своїй улюбленій манері — йду напролом”, — говорить Ірина.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.