facebook

Ось що з нею зробило розлучення з Меладзе: 42-річна Брежнєва залізла на коня “без верху” та пішла у поле

Відома українська співачка довго перебувала у шлюбі зі своїм вже колишнім чоловіком Костянтином Меладзе. Що сталось із Вірою Брежнєвою після завершення їхніх стосунків?

Віра Брежнєва, відома українська співачка, навіть після свого розлучення продовжує активне професійне життя. Сьогодні знаменитість займається записами нових пісень, виступає на благодійних концертах і створює нові творчі проєкти.

Крім того, не забуває знаменитість і про особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Наприклад, нещодавно Віра Брежнєва поділилась свіжими фотографіями зі своєї останньої фотосесії. Знаменитість показалась на коні у доволі цікавому образі.

Нова фотосесія Брежнєвої

На одній із фотографій відома українська співачка залізла верхи на коня в одних штанах. Для фотосесії вона обрала стильні білі штани-палаццо – останній тренд цього року. Крім того, знаменитість розпустила волосся та одягла акцентні сережки.

Віра Брежнєва показалась на тлі поля на коні у новій фотосесії – співачка обрала цікавий образ
Віра Брежнєва показалась на тлі поля на коні у новій фотосесії – співачка обрала цікавий образ

На обличчі артистки Віри Брежнєвої не було макіяжу – вона вирішила передати гармонію з природою і в такій дрібниці, як відсутність будь-яких натяків на мейкап-продукти.

Нагадаємо, що відома українська співачка Віра Брежнєва довго приховувала стосунки зі своїм продюсером Костянтином Меладзе. Врешті, їхнє весілля пройшло в Італії 2015 року. Відтоді зіркова пара перебувала у законному шлюбі, але продовжувала ховати подробиці особистого життя.

Віра Брежнєва показалась на тлі поля на коні у новій фотосесії – співачка обрала цікавий образ
Віра Брежнєва показалась на тлі поля на коні у новій фотосесії – співачка обрала цікавий образ

Про розлучення шанувальники артистки дізнались так само несподівано як і про її заручини. Хоча чутки про те, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучились, ходили давно, вони розповіли про це, коли вже протягом довгого часу не жили разом.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.