Готую цю смакоту 2 рази на день! Не відірватися! Нам потрібні яйця, йогурт та борошно – смакота готова!

Хочете здивувати чоловіка зранку та приготувати смачний сніданок? Спробуйте йогуртові кекси – це нереально смачно, а ще й корисно. Готується всього 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • 75 мл рослинної олії
  • 150 г йогурту
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • 150 г борошна
  • 8 г розпушувача
  • 1 ч.л. оцту

Цукрова пудра за бажанням (прикрасити зверху)

Спосіб приготування:

Беремо велику місткість та розбиваємо в неї 2 яйця, додаємо одразу 100 грамів цукру і тепер все потрібно ретельно перемішати міксером протягом декількох хвилин. Ми маємо отримати пухку піну білого кольору.

Потім додаємо 75 мл рослинної олії і продовжуємо збивати міксером ще пару хвилин.

Далі нам потрібно додати 150 грамів йогурту і знову продовжувати збивати міксером протягом хвилини. Додаємо кукурудзяний крохмаль 50 грамів і далі перемішуємо.

Готова маса має бути молочного кольору та з невеликими бульбашками. Потім нам потрібно в окремій місткості перемішати 150 грамів борошна та 8 грамів розпушувача, а потім все додати до нашого майбутнього тіста.

Знову все збиваємо міксером до однорідної маси. Вона має вийти гладенькою та без комочків.

Додаємо 1 чайну ложку оцту і знову трохи збиваємо міксером. Накриваємо місткість харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на одну годину. Якщо робите з вечора, то краще навіть залишити на ніч та мати з ранку ідеальну заготовку.

Наше тісто загустіло та трохи змінило колір. Підготуємо формочки для випікання та за бажанням можете змастити маслом або олією.

Викладаємо у кожну форму рівномірну кількість тіста – приблизно 2/3. Зверху посипте дрібкою цукру кожен кекс – це придасть красу та яскравість смаків нашому смаколику.

Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів хвилин 20-25. Кекси мають повністю пропектися, це можна перевірити за допомогою дерев’яної шпажки – вона має виходити повністю сухою з тіста.

Ми отримали нереально смачні кекси всього за лічені хвилини. Цей рецепт не потребує замороки, лише потрібно все добре перемішати та очікувати, поки все зробити духовка.

Пробуйте дивувати рідних смачним рецептом. Нехай смакує!

Рецепт приготування сніданку з йогурту за 5 хвилин. Фото: YouTube-канал Смачне блюдо
Рецепт приготування сніданку з йогурту за 5 хвилин. Фото: YouTube-канал Смачне блюдо

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.