Кохання вийшло не назавжди: Дзідзьо і Славія більше не разом – як зараз живуть співаки та чи вільні їх серця

Дзідзьо та Славія мали непросту історію, яка тривала понад 20 років. Але через непорозуміння пара розійшлась декілька років тому і тепер кожен з них почав своє життя з початку.

Історія кохання Дзідзьо і Славія завершилась декілька років тому. Пара разом прожили понад 20 років та знали один одного ще з дитинства.

Михайло та Славі разом навчались у музичному училищі та почали зустрічатися ще у юному віці. Довгий час Михайло Хома не наважувався зробити пропозицію коханій, через тривалий час, у 2013 році, пара нарешті одружилась.

Але про це Дзідзьо довгий час не розповідав та майже все життя тримав свої стосунки у секреті. Лише після розлучення нарешті змогли відповісти на питання, хто весь час насправді був поруч з яскравим артистом.

Вперше співак розповів про свою дружину лише після трьох років шлюбу. Михайло приховував дружину і про це дізнались лише через те, що вони з’явились разом на одній події.

Тоді Славія розповіла у своєму інтерв’ю. що вони вже мають складні стосунки і що їй не вистачає уваги чоловіка. А Дзідзьо через час розповідав, що приходить додому і постійно одна й та сама картина: одружені мали завжди різний спосіб життя – один спить вночі, а інший працює, а другий спить вдень, коли іншого немає поруч. Тобто, в них завжди було мало часу один одному.

Дзідзьо і Славія розповіли, чи вільні їх серця зараз
Дзідзьо і Славія розповіли, чи вільні їх серця зараз

Через деякий час Дзідзьо записав декілька пісень разом із українською співачкою Олею Цибульською, всі пісні були про кохання, тому не дивно, що у прихильників почали зароджуватися думки, що між співаками щось більше, ніж робота. А на той час сама Оля приховувала свого чоловіка та не розповідала нічого про нього.

На питання від журналістів, чи було щось між нею та Михайлом, Цибульська відповідала, що поки що не час розповідати та давати відповідь на це запитання. Дружині Михайла Хоми це все дуже не подобалось та дівчина неодноразово зізнавалась, що неприємно чути подібне.

Дзідзьо розповідав, що його дружина прекрасно розуміла, що між співаками нічого не було, але все одно після публічних заяв Олі мала пред’явлення до чоловіка.

У 2021 році все ж таки пара розійшлась, але досить мирно та навіть після розлучення залишаються у теплих дружніх стосунках. Як коментував Дзідзьо, в них давно вже не було порозуміння в сім’ї, але приходити додому та псувати настрій дружині він більше не хотів, аби не зіпсувати життя обом.

Дзідзьо і Славія розповіли, чи вільні їх серця зараз
Дзідзьо і Славія розповіли, чи вільні їх серця зараз

А потім Цибульська майже одразу розповіла публічно, що між неї та Дзідзьо ніяких романтичних стосунків не було і невдовзі розсекретила свого чоловіка.

Після розлучення пройшло декілька років, Славія хотіла самостійно розвиватись як співачка, аби не було, що її всі знають лише через відомого чоловіка та намагається будувати кар’єру. На разі жоден із співаків не розповідає, що коїться в особистому житті, тож, можемо припуститися, що жоден з них так і не знайшов собі пару, а серця залишаються вільними.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.