Так разом чи ні? Камалія розповіла, які має стосунки з чоловіком після розлучення та чи вільне її серце

Камалія і Захур розповіли, чому тепер не разом і які камені приховувало їх подружнє життя. Зірка розповіла, з якими проблемами вони стикнулись за 20 років сумісного життя.

Відома українська співачка Камалія перебувала у шлюбі з бізнесменом Мохаммадом Захуром понад 20 років. Декілька років тому пара розійшлась, але через постійні сумісні фото, прихильники почали питати, чи не разом знову пара.

В останньому своєму інтерв’ю Камалія розповіла всі подробиці, що було їй дозволено. Як виявилось, причиною розлучення пари слідувало те, що чоловік чимось сильно образив жінку. Настільки, що це вже дійшло до крайнього – розлучення. Камалія розповідає, що вони з чоловіком ніколи не сварились, в них не було жодної сварки на підвищених тонах, тому їх діти зростали все життя у любові, тиші та спокої.

І тепер після розлучення пара не розповідає своїм дітям, що вони більше не разом. Після початку повномасштабного вторгнення дівчата переїхали до Британії і зараз вже декілька років живуть лише із батьком, а матуся живе на  дві країни та постійно їздить між Британією та Україною. Тому, поки що Камалії і Захуру вдається сховати свою таємницю, яку вони планують не розкривати до повноліття дівчат, аби в них завжди залишалась та сама “ідеальна сім’я”.

Особисте життя Камалії – це сплошні таємниці та хованки. Як виявилось, у її чоловіка був перший шлюб, який розпався у його житті задовго до зустрічі з майбутньою дружиною. Але чоловік приховував від родини декілька років, що розлучився з першою жінкою. Та навіть не розповідав, що тепер одружений на Камалії.

Камалія розповіла, які стосунки зараз із колишнім чоловіком
Камалія розповіла, які стосунки зараз із колишнім чоловіком

Коли родичі чоловіка-мусульманина дізнались, що він розлучився і вже одружений на іншій жінці, спочатку сварились, через те, що все це не відповідає їх віруванню, а потім змусили провести весілля зі всім родичами та як “має бути”.

Мусульманське весілля має купу різних речей, які можуть бути незрозумілі для інших вірувань. Але для мусульман це важливі правила, яких вони дотримуються. Весілля Камалії та Захура було за законами шаріату – це той самий “верх” для мусульман, важливе юридичне укладення договору. Тобто пара одружилась по законах мусульман, чого не приховує Камалія.

Камалія розповіла, які стосунки зараз із колишнім чоловіком
Камалія розповіла, які стосунки зараз із колишнім чоловіком

За шаріатом пара не має права на розлучення, але співачка та бізнесмен все одно не разом і не планують знову будувати стосунки, що приховують від родичів чоловіка.

Зараз Камалія “в активному пошуку” своєї другої половинки, активно ходить на побачення, але вже має обранця, який заполонив її серце. Проте, на разі співачка не готова будувати серйозні відносини та розповідає, що поки що хоче почекати.

Стосунки із Захуром залишились дружні, тому що пара продовжує виховувати дітей і такі люди не мають перебувати у сварках, за словами Камалії.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.