За тисячі кілометрів: Гордон розповів, де зараз 7 його дітей та чи підтримують вони зв’язок – не всі поруч

Відомий український журналіст Дмитро Гордон розповів, де перебувають його діти та чи підтримує він зв'язок із ними. Хтось зовсім поруч, а хтось далеко за тисячі кілометрів.

56-річний відомий журналіст Дмитро Гордон багатодітний батько, від трьох шлюбів він має 7 дітей, що у наші часи буває дуже рідко. Зазвичай у сім’ях не більше трьох, хоча і ця кількість – це вже щось нереальне для багатьох українських пар.

Перший шлюб журналіста був недовго – із Наталією, разом вони народили сина – Ростислава, хлопець закінчив Інститут міжнародних відносин, проте дає перевагу творчості – полюбляє фотографії.

Від другої коханої дівчини Злати у Дмитра народився другий син – Дмитро, також творча натура – композитор, закінчив музичний коледж за кордоном. Також Дмитро став чотири рази чемпіоном Європи у об’єднаних єдиноборствах.

Дмитро Гордон показав всіх своїх дітей та розповів, де вони зараз
Дмитро Гордон показав всіх своїх дітей та розповів, де вони зараз

Другий офіційний шлюб Гордон був із Оленою, під час третіх відносин у чоловіка народилось дві дитини – перша донька Єлизавета та син Лев.

Зараз Дмитро Гордон перебуває у стосунках з Олесею Бацман, яка також пов’язана із журналістською діяльністю. У пари народилось три дитини, всі троє донечки – Санта, Аліса та Ліана.

Дмитро Гордон показав всіх своїх дітей та розповів, де вони зараз
Дмитро Гордон показав всіх своїх дітей та розповів, де вони зараз

Нещодавно журналіст розповів, що його дорослі сини вже давно живуть поза межами України та навіть мають інше громадянства, 32-річний Ростислав, 29-річний Дмитро та 23-річний Лев вже давно не живуть разом із батьком.

Старші сини Дмитро та Ростислав проживають у США, один з них має успішну кар’єру композитора, а другий бізнесмен. Третій син Лев зараз перебуває у Європі та будує своє життя.

“Двоє синів живуть у США, один – громадянин США, він там народився, інший народився в Празі, живе в США. Вони американці, живуть там 10 або 11 років. Один – чудовий композитор, інший у бізнесі. Ще один живе в Європі і теж поїхав не після війни”.

Дмитро Гордон показав всіх своїх дітей та розповів, де вони зараз
Дмитро Гордон показав всіх своїх дітей та розповів, де вони зараз

Чоловік підтримує зв’язок із дітьми та завжди дає поради, як люблячий батько.

Доньки Дмитри Гордона проживають в Україні, троє молодших разом із журналістом та його дружиною, зростають у люблячій сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.