Схожа на доньку Моніки Белуччі: 16-річна Варвара Кошова вразила феноменальною схожістю з італійською моделлю

Нещодавно у доньки Євгена Кошового Варвари з'явилася сторінка в Instagram. На нових світлинах дівчина дуже схожа на відому італійську модель.

Ще, ніби недавно, Варвара, донька актора “Кварталу 95” Євгена Кошового вперше знімалася в шоу разом з батьком і всі із замилуванням дивились на харизматичну дитину. Та час летить швидко і Варя дорослішає — їй вже 16 років. Нещодавно дівчина створила сторінку в Instagram. На нових фото Варвару важко впізнати. Це вже цілком доросла дівчина.

На світлинах у соціальній мережі Кошова постає з ненав’язливим макіяжем. Хоча губи дівчини підведені, колір помади трохи приглушений, не надто яскравий. Тонкі стрілки, які обрамляють очі, дещо розтушовані, що створює враження легкого мейку “смокі айс”.

16-річна донька Євгена Кошового викликала обговорення новою фотосесією
16-річна донька Євгена Кошового викликала обговорення новою фотосесією

На фотографіях, які було зроблені раніше, Варвара в стильних великих окулярах з тонкою оправою, в закритій футболці, але без білизни. Світлина спровокувала обговорення форм дівчини в коментарях.

Хоча на сторінці 16-річної доньки Кошового поки лише дві публікації, користувачі соцмереж встигли роздивитись її схожість з італійською манекенницею Девою Кассель. Це донька відомої голлівудської акторки Моніки Беллуччі. риси обличчя дівчат і справді дещо схожі. Якщо розглядати фото обох одночасно, можна подумати, що це сестри.

16-річна донька Євгена Кошового викликала обговорення новою фотосесією
16-річна донька Євгена Кошового викликала обговорення новою фотосесією

Нагадаємо, Варвара — старша донька актора “Кварталу 95”. 17 років тому Євген Кошовий одружився з Ксенією, танцівницею балету “Фрідом”. Крім Варвари, подружжя виховує доньку Серафиму. Цьогоріч дівчинці виповнилося 10 років.

Наразі дружина Євгена займається створенням одягу — вона має власний бренд.

Щороку на день народження Варвари Кошовий публікував у своєму Instagram світлини з донькою та привітання для неї. Утім, востаннє він зробив це на 14-річчя доньки. Загалом, на сторінці актора в соціальній мережі нові дописи не з’являлись уже майже рік. Останні публікації — це звіти про допомогу військовим та дітям.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.