“Ти одна дівчинка серед хлопчиків”: Могилевська вразила захопленням 12-річної доньки, яка на неї дуже схожа

Українська співачка Наталя Могилевська розповіла про захоплення старшої доньки і нарешті втілила її мрію. Артистка розповіла, що дівчинка єдина у команді серед хлопчиків.

Наталя Могилевська нещодавно відсвяткувала день народження. До цього дня співачка готувалась ретельно – намагалась худнути та навіть записала пісню, на прем’єру якої тепер очікують прихильники.

Співачка вразила своїм зізнанням перед родиною, що тепер, завдяки кожному з них, хто завжди поруч, в неї дійсно день народження кожен день. Діти та чоловік привітали артистку із самого ранку, готуючи свій сюрприз ще з вечора та здивували цим співачку.

День народження пройшов у колі рідних та друзів, старша донька привітала матусю та навіть виступила із невеликою промовою зі словами подяки за теплі емоції та приємні відчуття. Тоді старша донька Мішель навіть зізналась, що вона вперше у житті почувається такою щасливою.

Матуся вирішила, що дівчаток буде балувати не рідко, тому вирішила, що її день народження – новий привід зробити важливі подарунки для доньок. Маленькій Софії здійснили мрію – вона отримала малинку та не звичайну, а на управлінні, на якій може кататися малеча.

Про старшу доньку Могилевська теж не забула і порадувала дівчинку справжніми футбольними бутсами. Співачка розповіла, що Мішель рік тому у школі дуже захопилася футболом на секціях і вони прийняли рішення ходити на цей вид спорту додатково, як хобі.

Наталя Могилевська розповіла про нове захоплення доньки
Наталя Могилевська розповіла про нове захоплення доньки

Але Могилевська не знайшла поруч з їх домом футбольної команди для дівчаток, тому прийняли рішення займатися у чоловічій команді – разом із хлопчиками.

“Я пишаюсь тобою, що ти пішла на футбол. Ти одна дівчинка в команді хлопців. Я дуже бажаю тобі величезних успіхів і отримаєш сьогодні вперше в своєму житті футбольні бутси”.

Також Наталя розповіла, що Мішель почувається комфортно серед хлопчиків, для неї завжди більше уваги і всі хочуть її захищати. Могилевська поділилась, що у своєму дитинстві вона сама була дуже помітною дівчинкою та бачить, як старша донька робить успіхи і всім запам’ятовується.

Наталя Могилевська розповіла про нове захоплення доньки
Наталя Могилевська розповіла про нове захоплення доньки

“Вона єдина дівчинка на стадіоні. Улюблена дівчинка, яку всі готові захищати, любити, допомагати… це дійсно приємно”.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.