facebook

Навіть вовчиці Винника позаздрять: красунчик Дан Балан здивував українців вчинком прямо зі сцени в Одесі

45-річний Дан Балан після тривалої відсутності знову з'явився в Україні. Де був останні 2 роки, невідомо, а от чим займався зрозуміло – вивчав українську мову, знання з якої продемонстрував в Одесі.

Тоді як 50-річний українець Андрій Данилко обіцяв перекласти свій репертуар на українську, але так цього й не зробив, пояснивши, що “не хоче себе ламати”, 45-річний молдованин Дан Балан з легкістю опанував мову сусідньої держави.

Певно, більш як 2 роки не з’являвся перед українською публікою саме через це. А коли врешті опанував солов’їну, то приїхав спочатку в Карпати, а потім в Одесу. На жаль, концерт в клубі IBIZA довелося перенести на іншу дату.

Дан Балан в Одесі заговорив українською мовою

Та врешті, у п’ятницю зустріч музиканта з одеськими шанувальниками все ж відбулася. Всі, хто зібралися послухати Балана того вечора, були неабияк приголомшені, адже відомий артист звернувся до публіки українською мовою.

Помітно, що деякі слова Дану доводилося добирати й говорив він не так швидко, як зазвичай. Але ж впорався! Місія виявилася здійсненною. Тож багатьом українським артистам слід надихнутися прикладом молдованина і врешті забути мову агресора назавжди.

Дан Балан в Одесі заговорив українською мовою

Побачивши в Інстаграмі музиканта анонс виступу в Одесі, підписники стали навперебій запрошувати Дана Балана відвідати і їхнє місто. Звісно, найбільше поступило заявок від киян, але й інші населені пункти готові зустріти гастролера з розпростертими обіймами.

Слід відзначити, що вправи в українській мові Дан робив і раніше. Коли сидів у суддівському кріслі “Голосу країни 9”, домігся перемоги своєї підопічної Оксани Мухи. На честь цієї видатної події за одну ніч написав україномовну композицію “Треба вибачати”, яку й виконали разом з переможницею шоу дуетом.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.