В 43 виглядає на 60: ви ахнете, побачивши “занедбаного” Потапа, між яким з Каменських став інший чоловік

Репер Потап у свої 43 роки почав виглядати на 60 і вразив публіку своїм "занедбаним" виглядом. Нове фото артиста викликало шквал обговорень в Мережі.

Репер Потап колись був одним з найвпливовіших персон в українському шоу-бізнесі. Крім того, що він був популярним та затребуваним артистом, він був співвласником продюсерського центру і продюсував відомих українських зірок. Та після 24 лютого 2022 року все різко змінилося. Потапа, який відпочивав в Іспанії, поки в Україні розгорталася повномасштабна війна, почали називати втікачем і боягузом. Крім того, репер втратив свою частку в продюсерському центрі.

Потапа помітили на Кіпрі без Насті Каменських
43-річний Потап різко постарів і вразив занедбаним зовнішнім виглядом

Зараз в Україні Потап практично втратив свою популярність. Його пісні не слухають і з концертами його ніхто не чекає. Якщо ще рік назад репера хоча б активно хейтили в Мережі, то зараз на нього практично не звертають увагу. Так, навіть в Інстаграм-блозі артиста з аудиторією 1,8 млн підписників, його дописи не збирають навіть двох тисяч лайків, а коментарі взагалі практично відсутні.

Та нещодавно Потап опублікував нове фото, яке дійсно вразило Мережу. На знімку артист позував разом зі своєю дружиною Настею Каменських, а між ними стояв ще один чоловік – 29-річний відомий співак з Домінікани ATOMIC ORTO WAY. Саме з ним Каменських записала скандальновідомо пісню “Moloko”.

Прихильники звернули увагу, що 43-річний Потап виглядає набагато старше свого віку. Чоловіка в коментарях навіть назвали дідом.

43-річний Потап різко постарів і вразив занедбаним зовнішнім виглядом
43-річний Потап різко постарів і вразив занедбаним зовнішнім виглядом

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Що то за дід стоїть?”;
  • “Ого, а що з Потапом трапилось?”;
  • “Розжирів, як кабанчик”;
  • “Що з Потапом?”;
  • “Я думала це Сивоха”.

До слова, втративши майже всю популярність в Україні, Потап зараз намагається розкрутитися за кордоном. Репер практично не буває на Батьківщині, а їздить по країнам Європи та Америки.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?