Усього 4 інгредієнти у складі. Мій “ходовий” салат з куркою: відмінний на кожен або на свято – рецепт

Цей салат з куркою простий у приготуванні, але дуже смачний і має яскравий смак. Інгредієнти в цьому салаті ідеально поєднуються один з одним і утворюють цілу гаму смаку.

Якщо ви любите дивувати своїх гостей смачними та новими стравами, а не радянськими “Олів’є” та “Шубою”, зверніть увагу на цей рецепт. Салат з куркою складається всього з 4-х основних інгредієнтів, та вони настільки вдало поєднуються між собою, що страва виходить неймовірно смачною та збалансованою по смаку. Ви можете приготувати такий салат на свято, або просто на кожен день, адже інгредієнти у ньому не дороговартісні.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт (350 г);
  • яйця – 5 шт;
  • цибуля – 3 шт;
  • болгарський перець – 1 шт;
  • зелень за бажанням;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез – 2 ст.л.

Для маринування цибулі:

  • цукор – 2 ч.л;
  • сіль – 1 ч.л;
  • оцет – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

В цьому салаті цибуля  одним з основних інгредієнтів. Краще обрати фіолетову цибулю, або білу салатну та звичайна ріпчаста також підійде.

Цибулю нарізаємо тонкою соломкою, або напівкільцями і перекладаємо у глибоку миску. Додаємо до цибулі сіль, цукор, оцет і добре перемішуємо. Залишаємо цибулю маринуватися на 30 хвилин.

Рецепт святкового дуже смачного салату з 4 інгредієнтів
Рецепт святкового дуже смачного салату з 4 інгредієнтів

В цей час готуємо інші інгредієнти. Куряче філе відварюємо у підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю горошком для аромату. Варимо курку після закипання 20 хвилин і охолоджуємо у бульйоні, щоб м’ясо було соковитим.

Охолоджену курку розділяємо по волокнах у салатник.

Рецепт святкового дуже смачного салату з 4 інгредієнтів
Рецепт святкового дуже смачного салату з 4 інгредієнтів

Яйця відварюємо після закипання 9 хвилин і охолоджуємо в крижаній воді. Ріжемо яйця соломкою і додаємо до курки.

Болгарський перець ріжемо соломкою і додаємо до інших інгредієнтів. Туди ж відправляємо дрібно нарізану зелень (кріп, петрушку).

Рецепт святкового дуже смачного салату з 4 інгредієнтів
Рецепт святкового дуже смачного салату з 4 інгредієнтів

Замариновану цибулю прямо з соком маринаду перекладаємо у салат. Заправляємо салат майонезом і додаємо трішки чорного меленого перцю. В кінці пробуємо салат на сіль і за необхідності досолюємо.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.