Кучерявий та блакитноокий красень: Олександр Пономарьов показав, як зараз виглядає його 17-річний син

Український співак Олександр Пономарьов показав, як зараз виглядає його 17-річний син, який приїхав привітати свого батька з днем народження – вони так схожі.

Останнім часом Олександр Пономарьов багато фігурував навколо чуток щодо дитини Марії Яремчук, довго мережа пліткувала, що начебто первісток співачки народився від відомого співака. Проте, нещодавно сама Марія спростувала всі чути та розповіла, що справжній батько дитини зовсім інша людина.

А днями тому сам Олександр Пономарьов поділився, що став хрещеним батька сина Яремчук, тим самим довевши, що не може бути біологічним батьком.

А тепер Олександр Пономарьов відсвяткував своє 51-річчя у колі рдних та показав головного гостя, який завітав до нього. Це його 17-річний син Олександр, який народився від другої дружини Вікторії.

Пономарьов розлучився з другою дружиною ще 12 років тому, але зі своїм сином активно підтримує зв’язок, допомагає у всьому та завжди радий провести час разом.

Співак опублікував фото, на якому він зі своїм сином та улюбленими песиками позує на камеру. На честь дня народження у Сашка молодшого та песиків одягнуті святкові ковпаки – всі усміхаються та дивляться в камеру, кадр замилував мережу, яка підтримала співака та привітала зі святок.

Олександр Пономарьов показав свого 17-річного сина
Олександр Пономарьов показав свого 17-річного сина

Також чоловік подякував Богу за все, що він має та розповів, що на день народження традиційно пірнув:

“Народився о 16-00, стрибнув у воду за традицією! Син приїхав привітати! Улюблена живність поруч! Слава богу!”

Син Олександра вже дорослий і дуже сильно змінився – молодий красень із хвилястим волоссям та блакитними очами – видно риси батька і мами.

Із мамою молодшого Сашка Пономарьов одружився у 2006 році, коли та ще була студенткою одного з київських університетів. Через рік у пари народився син Сашко.

Олександр Пономарьов показав свого 17-річного сина
Олександр Пономарьов показав свого 17-річного сина

Але подружжя довго не змогли жити разом, за словами співака, “не зійшлися характерами” та розлучились після 4.5 років разом. Всі ті роки у сім’ї проживала перша дитина музиканта – дівчинка Женя, яка не змогла подружитися із мачухою.

Тоді колишня дружина Вікторія Мартинюк поставила Сашку умову, аби він обрав або доньку, або її (дружину). Пономарьов зробив свій вибір та погодився розлучитися.

Олександр Пономарьов показав свого 17-річного сина
Олександр Пономарьов показав свого 17-річного сина

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.