Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну: “Арабелла хоче в Голлівуд”

Доньки української співачки Камалії вже більше двох років живуть і навчаються в Лондоні. Артистка вже і сама не впевнена, що колись Арабелла і Мірабелла повернуться жити в Україну.

Найбагатша співачка України Камалія має двох доньок: 10-річних двійнят Арабеллу і Мірабеллу. До початку повномасштабної війни в Україні артистка з чоловіком та дітьми жили на Київщині, а їхні доньки навчалися в одній із найпрестижніших приватних шкіл Києва. Варто відзначити, що школа, в якій навчалися зіркові діти, є філією престижної Міжнародної британської школі. Усі предмети там викладають англійською мовою.

Камалія розповіла, як Валерій Залужний вмовив її не вступати в ЗСУ
Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну

Після початку повномасштабної війни в Україну Камалія з дітьми та чоловіком виїхали в Лондон, де Арабелла і Мірабелла пішли у місцеву приватну школу. Адаптація дівчат до школи була легкою, адже в Україні дівчата також навчалися англійською мовою. Та, звісно, доньки Камалії дуже сумували за рідним домом, друзями та звичною обстановкою.

Ще рік назад Камалія розповідала, що Арабелла і Мірабелла мріють повернутися в Україну і плачуть за рідним домом. Та чим довше дівчата знаходяться у Лондоні, тим більше вони звикають до нового місця.

Так, нещодавно Камалія дала коментар журналістці “Люкс Фм” та відповіла, чи повернуться її доньки коли-небудь в Україну жити. Так, співачка зізналася, що поки в Україні триває війна, дівчата точно не повернуться, а на життя після закінчення школи у них є вже свої плани.

Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну
Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну

Ми не можемо планувати, поки йде війна. Поки йде війна, вони будуть вчитися в Лондоні. Звісно, ми плануємо, що коли закінчиться війна, вони повернуться додому. Але Арабелла вже каже, що після школи вона хоче поїхати вчитися в Голлівуд на акторку. Вона в Лондоні зараз також вчиться в акторській школі: режисура, монтаж, акторська майстерність

, – зізналася Камалія.

Нагадаємо, зараз Камалія не живе разом зі своїми дітьми. Навесні 2023 року співачка розлучилася зі своїм чоловіком Захуром після 20 років шлюбу і повернулася жити в Україну, а ось Арабелла і Мірабелла залишилися жити з батьком у Лондоні.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.