Дуже коротка стрижка: 42-річна Ольга Фреймут коротко підстриглася і зафарбувала “блонд” – всі аж “ахнули”

Ольга Фреймут несподівано повернулась до України та одразу вирішила змінити свій імідж – тепер відомий образ ведучої не такий, як був раніше: зірка більше не має світлого волосся.

Відома українська ведуча завжди мала однаковий стиль – волосся кольору блонд та яскраву червону помаду. Останнім часом жінка майже не з’являється в українському інфопросторі та веде своє життя далеко в Європі – у Британії, де зараз живе зі своїм новим коханням та дітьми.

Зараз Ольга Фреймут показала у своєму блозі, що повернулась до України, скоріш за все, тимчасово, але ведуча не розповіла, як довго збирається залишатися на батьківщині.

І також зірка вразила своїх прихильників перевтіленням – жінка змінила імідж, тепер в неї коротка зачіска та русий колір волосся. Такою ведучу не впізнати – без свого «фірмового» кольору блонд. Аудиторія була вражена змінами відомої ревізорки. Але є й ті, що вважають, що тепер Оля – зовсім не та.

Ольга Фреймут несподівано змінила свій імідж
Ольга Фреймут несподівано змінила свій імідж

Також зірка розповіла, що вже тривалий час відвідує одного й того самого майстра з волосся – понад 14 років:

“Мій колорист і перукар Ігор. Ми разом вже 14 років. Як вам?”

Зараз Ольга Фреймут проживає у Британії з молодшими дітьми – з 8-річною Євдокією та 6-річним Валерієм. Старша донька, яку Фреймут народила ще у юному віці мешкає у США,

Нещодавно Злата Мітчелл публікувала історії у своєму блозі, як повернулась до рідного Києва і проводить літні канікули в Україні, зокрема і у Львові.

Дівчинка нещодавно закінчила своє навчання, з чим із гордістю привітала її матуся та показала фото дівчинки після випускного. А от молодші діти приносять радощі мамі по-іншому: маленька Євдокія показувала у блозі своєї мами, як вона знається на правилах етикету.

Тоді маленька дівчинка замилувала мережу своєю яскравістю та вмінням все красиво донести – навіть англійською мовою, чим дуже пишається Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут несподівано змінила свій імідж
Ольга Фреймут несподівано змінила свій імідж

Ведуча більшу частину життя проживала на декілька країн, але на початку повномасштабного вторгнення прийняла остаточне рішення тимчасово покинути Україну і тепер лише навідується на вихідні та по справах.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.