Фільм про Назарія Яремчука обійшовся без його 2 синів: Марія Яремчук пояснила, чому брати їй відмовили

Минулого місяця відбулася прем'єра документальної стрічки "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Глядачі, які встигли передивитися фільм, замислися – чому не показали двох синів великого Назарія?

Оскільки ініціатором знімань документального фільму “Яремчук: Незрівнянний світ краси” стала наймолодша донька першої попзірки країни, то у Марії Яремчук поцікавилися, чому не взяли інтерв’ю у синів Назарія від першого шлюбу.

Коли Назарія Яремчука не стало, Марії було всього 2 рочки, тож вона не може пам’ятати, яким був її батько. Тим часом синам співака Назарію та Дмитру на той момент минуло 18 і 19 років. Тож могли чимало повідати про батька.

Сини Назарія Яремчука відмовилися зніматися у фільмі сестри Марії Яремчук

Але у документальній стрічці старші діти знаменитості зі своїми спогадами не з’явилися. Після нещодавніх привселюдних скандалів між дітьми Яремчука, воно й не дивно. Але можна було б забути про особисті образи заради спільної справи.

Сини Назарія Яремчука відмовилися зніматися у фільмі сестри Марії Яремчук

Марія образилася на одного з братів, який в інтерв’ю зробив припущення, що молодша сестра народила дитину від Олександра Пономарьова. В серцях висловилася з приводу роялті за батька, які забирала перша сім’я артиста, а вони з мамою у цей час злидарювали.

Продюсер стрічки Максим Сердюк відзначив, що команда пропрацьовала лінію синів Назарія Яремчука. Зв’язувалися з ними, пропонували дати інтерв’ю, але брати відмовили, не пояснюючи причин.

Сини Назарія Яремчука відмовилися зніматися у фільмі сестри Марії Яремчук

Тож у стрічці вони не з’явилися, але від цього історія видатного митця не постраждала – розповіли все, як є. Не висловилася у фільмі й Софія Ротару, хоча разом із Назарієм багато працювали й обоє виконували пісні Володимира Івасюка.

Марія намагалася зв’язатися зі співачкою через її сина Руслана. Та не отримала позитивної відповіді на свою пропозицію. Також не показався у документалці Василь Зінкевич, який останнім часом всіляко уникає публічності.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?