По стопах батька: Шевченко розповів, де зараз його сини від американки і хто з них мріє стати зіркою футболу

Великий український футболіст Андрій Шевченко розповів, де зараз його сини та хто з них вирішити йти стопами свого батька – повторює його кар'єра та приїхав до України.

Андрій Шевченко став успішним не лише у своїй кар’єрі, чоловік має велику родину – дружину та чотирьох синів, яких вони виховали разом.

Нещодавно пара відсвяткувала 20 років разом, за цей час у Крістен Пазік та Андрія Шевченко народилось чотири сини – у 2004 році Джордан, у 2006 Крістіан, у 2012 Олександр та у 2014 Райдер-Габліель.

Діти мають американське громадянство, але один із синів нещодавно подав документи на отримання українського громадянства, що успішну вдалось. 17-річний Крістіан зараз проживає в Україні та не просто так отримав громадянство – він хоче стати схожим на батька та спробувати повторити його кар’єру, в чому сина дуже сильно підтримує батько.

Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів
Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів

Нещодавно Андрій Шевченко публікував, як зустрівся зі своїм сином на футбольному тренуванні – зараз хлопець вже грає за українську збірну, правда, поки що лише юнацьку, але в нього все попереду. Зворушливі фото з батьком на полі, де Андрій обіймає свого сина, перед яким ще весь світ футболу лише попереду.

Його син зараз виступає під номером “7”, як колись і сам Андрій, тому, на полі він бачить зараз молодого себе, амбіційного та з жагою перемагати.

Зараз троє синій Андрія проживають у Лондоні, молодші ходять до школи, а старший вже здобуває освіту у вищому навчальному закладі.

Старший син Джордан вже проживає окремо від батьків та навчається в університеті в США.

Молодші сини не дуже сильно цікавляться футболом, як Крістіан, проте завжди залюбки грають разом зі своїм батьком.

Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів
Андрій Шевченко розповів про своїх синів-футболістів

За середнього сина Крістена відомо, що хлопець вже давно займається спортом, особливо футболом, хлопець вже має не аби який досвід: розпочав свою кар’єру в академії лондонського “Челсі”, а потім став гравцем “Вотфорда”, з якою вони разом посягли вже 10 місце на Чемпіоншипі.

І зовсім нещодавно кар’єра молодого хлопця закрутилась навколо українського футболу. Можливо син зможе повторити батьківську долю та стати відомим та успішним футбольним гравцем.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.