“Навіть не згадує”: які стосунки з своїм єдиним сином має 43-річний Потап – дитина не від Каменських

Український репер Потап має дорослого сина, про якого майже не згадує. Проте, нещодавно зізнався, чи підтримує зв'язок зі своїм єдиним нащадком, який знаходиться далеко від нього.

Потап має єдиного сина і його мати не Настя Каменських. Відомий репер мав перший шлюб, коли тільки утворювався гурт із Настею. Дружина Потапа була українська продюсерка Ірина Горова, з якою вони народили сина у 2008 році – Андрія. Зараз хлопцю вже 16 років і він все життя проживає з мамою.

Потап розповів, які має стосунки з єдиним сином
Потап розповів, які має стосунки з єдиним сином

У 2014 році Потап та Ірина розлучилися, а невдовзі, через декілька років, репер одружився зі своєю колегою Каменських.

Потап понад двох років вже не повертається до України, тому у прихильників виникають питання щодо сина репера, який проживає в Києві та чи спілкується він зі своїм батьком.

Хлопець рік тому дав невелике інтерв’ю, у якому представився як син Ірини Горової, тим самим не згадуючи про батька, через це мережа кипіла та наводила чутки, що батько покинув сина та не спілкується із ним. Але через деякий час все це спростував сам Андрій та його матуся.

“Ми в контакті, я до нього приїжджаю. У нас все добре”

Ірина розповіла, що вони спілкуються із колишнім чоловіком, тому що вони все ж таки разом виховують сина та у нього має бути правильна модель батька. З чим Горова похвалила екс-чоловіка та сказала, що він із роллю батька справляється на повну – він чудовий папа.

Андрій розповідав, що йому вже доводилось жити за кордоном, а саме у Будапешті та на питання, яку країну обрав би для проживання, хлопець відповів, що все ж таки Україна його дім і як би не було гарно за кордоном, він хоче жити вдома.

Потап розповів, які має стосунки з єдиним сином
Потап розповів, які має стосунки з єдиним сином

Хлопець розповідав, що займається спортом, а саме баскетболом та дуже полюбляє американський футбол та навіть вже мав досвід спостерігати за справжньою американською грою, коли приїздив у США.

Ще Андрій поділився, зо не поспішає із подружнім життя і не хоче повторювати долю своєї мами, яка перший раз одружилась у 16 років. Хлопець поставив собі планку, що менше ніж у 23 роки він не має наміру одружуватись, а дітей мати взагалі планує після 30 років.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.