“Співає за океаном й не бідує”: як виглядає син Віктора Павліка, що старший за його дружину Катю на 10 років

Ще у лютому 2022 року старший син Віктора Павліка перебував в Україні й навіть устиг засвітитися у ТрО. Нині родина Олександра Павліка перебуває у безпечному місці – в США.

Олександру Павліку, сину Віктора Павліка від першого шлюбу, нині 40 років. На відміну від батька музикант живе в одному шлюбі багато років. Невідомо, чи збирався чоловік із родиною перебиратися жити до Америки, якби не війна.

Але нині вже надійно зачепився за океаном. Схоже, повертатися в рідну Україну більше не планує. У лютому-березні 2022 року Олександр сповіщав, що став до лав ТрО у рідних Горішніх Плавнях.

До переїзду в США Олександр Павлік перебував у лавах ТрО

Показувався у військовій формі та розповідав, що дає концерти на Миколаївщині, Чернігівщині, Одещині та у звільненій Київщині. У жовтні того ж року первісток Віктора Павліка вітав усіх з Днем ТрО.

Та нині Інстаграм-акаунт музиканта рясніє зовсім іншими повідомленнями. Виявляється, Павлік з сином Давидом та дружиною нині мешкає у техаському місті Остін. На американських теренах українець продовжив займатися улюбленою справою, організувавши гурт Austin Ukrainian Band.

Чим Олександр Павлік займається в Америці

До складу колективу увійшли виключно українці. За клавішні відповідає Алекс Сейдін, бас довірили Володимиру Плагову. Є й особа жіночої статі. Каміла Базадзе грає на віолончелі.

Та, певно, прибутків концертна діяльність приносить недостатньо, тому Олександр започаткував ще й музичну школу Pavlik Kids Production та рок-школу для обдарованих дітей Rock Garage.

Чим Олександр Павлік займається в Америці

Навчанням юного покоління Олександр Павлік займався, ще перебуваючи в Україні. Оголошення про прийняття на навчання вокалу, сольфеджіо, грі на гітарі, піаніно та барабанах на сторінці @pavlik_kids можна побачити російською мовою. Там же світлини купи вихованців.

Нині у власному акаунті артист викладає пости як українською, так і англійською мовами. Оприлюднює виступи своїх вихованців та світлини радісних батьків, які гордяться успіхами малечі. А ще лідер гурту анонсує концерти. Тож, як бачимо, життя нащадка Віктора Павліка вдалині від батьківщини проходить доволі бурхливо.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.