“Готую на осінь”: 67-річний Павло Зібров поділився, який подарунок хоче зробити своїм шанувальникам

Павло Зібров анонсував презентацію нового альбому, яка відбудеться вже цієї осені. Співак переклав частину своїх давно відомих російськомовних пісень українською.

Деякі пісні Павла Зіброва (наприклад “День народження”, “Хрещатик” та ін.) стали дійсно народними хітами. Їх слухають вже кілька десятиліть і не одне покоління на них виросло. Утім, частина творчого доробку співака — це російськомовні пісні і після 2022 Зібров від них відмовився. Але не від всіх.

Частину своїх російськомовних пісень, які дуже полюбились публіці, співак вирішив перекласти українською. Зокрема, йдеться про пісню “Женщина любимая” (у перекладі — “Жінка. що кохаю я”). Вже восени Павло Зібров обіцяє публіці реліз перекладеної пісні і не лише її — вийде цілий альбом.

“Друзі, на осінь готую для вас невеличкий новий альбом. Чекаєте?” — написав артист на своїй сторінці в Instagram.

Цей підпис співак розмістив у дописі під відео з фрагментом перекладеної пісні.

Це не єдина новинка з творчого доробку Павла Зіброва за останній час. Він взявся не лише перекладати пісні з російської. Співак почав перекладати свої україномовні хіти жестовою мовою. Зокрема, в липні він у колаборації із фахівчинею з сурдоперекладу Ольгою Буназів записав кліп для людей з порушеннями слуху. Вони переклали жестовою мовою пісню “День народження”.

“Тепер ця пісня, яку люблять і слухають різні покоління, буде “почута” і людьми з порушенням слуху. Робити світ інклюзивним та долати всі барʼєри — це велика і потрібна справа”, — вважає Павло Зібров.

Останнім часом таких справ у доробку співака побільшало. Зібров активно займається волонтерством та благодійністю. Лише в липні співак встиг виступити на кількох благодійних концертах. Павло Зібров виступав для військових, лікарів, які святкували професійне свято, а ще співав у літньому таборі для дітей з інвалідністю.

Крім того, співак веде активне життя у інших напрямках. Наприклад, Зібров встигає відпочити на дачі й доглянути за садом. Нещодавно в сторіз він поділився фото груш та персиків з власної садиби.

Павло Зібров розповів, які свої пісні перекладе українською
Павло Зібров розповів, які свої пісні перекладе українською

Ще в історіях Павла Зіброва можна побачити анонси програм з його участю, заклики до зборів для військових та відео, записані його фанатами.

Павло Зібров розповів, які свої пісні перекладе українською
Павло Зібров розповів, які свої пісні перекладе українською

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.