facebook

“Голі, але прикриті”: Кароль, Брежнєва, Tayanna та інші приховали принади за сумкою, пітоном, прапором

Артистки багато часу приділяють підбору вбрання для концертів та повсякденних виходів. Та іноді, напевно, втомлюються від одягу й постають перед камерою в чому мати народила.

Віра Брежнєва

Колишня дружина Костянтина Меладзе роздягнулася не просто так, а з певною метою. Її подруга Катерина Сільченко випустила нову модель сумочки “Таїті”. Віра зголосилася попіарити річ.

Голі, але не смішні зірки

Тому й роздягнулася, взяла в руки сумку й так сфотографувалася. На щастя для Віри, брендована річ виявилася настільки великою, що прикрила всі принади блондинки, залишивши відкритими лише стрункі ніжки.

Тіна Кароль

39-річна прикрила своє оголене тіло жовтим величезним пітоном. Подібну витівку Тіна утнула заради кліпу на композицію “Красиво”. Фотографії з королівським плазуном вийшли водночас спокусливими та моторошними. Сміливості Кароль можна лише позаздрити.

Голі, але не смішні зірки

Alyona Alyona

Реперка не придумала нічого іншого, як роздягнутися та загорнутися в український прапор. Усе це було зроблено в рамках підготовки альбому “Галас”. Звісно, далеко не всі шанувальники сприйняли на ура подібну витівку.

Голі, але не смішні зірки

Сама Савраненко не зрозуміла, чому на неї вилили купу хейту, адже у сувенірних магазинах продається купа причандалів у жовто-блакитних тонах, включно зі спідньою білизною. А ще знаменитість зізналася, що повторила трюк Майлі Сайрус, яка загорнулася в американський прапор напередодні президентських виборів.

Tayanna

Дуже сміливу фотосесію влаштувала співачка для чоловічого глянцю. На одній зі світлин, яку навіть неможливо викласти на сайт, артистка лише прикрила інтимне місце квіткою і все.

Голі, але не смішні зірки

На інших позувала з великою кількістю букетів. Смілива фантастична жінка порадила іншим представницям слабкої статі “не слідувати за ідеалами, а любити свою унікальність”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.