“Йдіть за кораблем”: Максим Галкін не розгубився та відповів своєму “нападнику” прямо зі сцени – що сталося

Під час виступу в Юрмалі на Максима Галкіна "напали", але гуморист не розгубився та зміг поставити на місце провокатора відомою українською цитатою.

Шоумен Максим Галкін вже декілька років мешкає в Ізраїлі та має власні стендап-виступи по всьому світу. Артист збирає тисячні зали і розширює свій потенціал – почав вивчати латиську мову і нещодавно почав додавати у свої жарти її.

Нещодавно артист з’явився в Юрмалі – Латвії, на музичному фестивалі разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою. Тоді Галкін заспівав на сцені відому українську пісню “Ой, смереко” та знову привернув увагу українців до себе – люди аплодували та дякували Максиму.

Максим Галкін гідно відповів незадоволеному глядачеві на своєму концерті
Максим Галкін гідно відповів незадоволеному глядачеві на своєму концерті

Після музичного фестивалю гуморист не поспішає покидати країну і зараз має власні стендапи. Під час одного з них, коли Галкін зібрав декілька тисяч в одній залі, на нього стався напад. Не фізичний, а мовний.

Блогер, скоріш за все росіянин, який розлючений з приводу позиції Галкіна – Максим підтримав Україну та до сьогодні засуджує агресію росії, вирішив звернутися до гумориста з глядацької зали. Чоловік витратив 200 євро (приблизно 9 тис. грн) заради того, аби сісти на перший ряд та висловитися шоумену.

Під час свого виступу Галкін поцікавився у аудиторії, чи немає ні в кого проблем, на що один із глядачів відповів, що має – артист підійшов до нього та навіть запропонував сказати у мікрофон, що не так.

“В мене є велика проблема. Мені потрібно сказати, що ви *******”.

Але артист не розгубився та одразу підібрав правильні слова, як поставити на місце провокатора. Галкін перепитав, чи дійсно людина прийшла сюди лише заради цих слів та через це витратив великі кошти.

“Дякую! Ваші гроші підуть на користь моєї сім’ї, попри вашу думку. Це ж чудово”

Але провокатор не одразу зрозумів, що накоїв та через час продовжив свої напади. Він почав розкладати на сцені квіти – червоні гвоздики та намагався зазначити, що робить все “по-доброму”.

Тоді Галкін знову відповів провокатору:

“Це не ваш спектакль. Тоді, коли ви будете заслуженою людиною, і зможете провести концерт на кілька тисяч людей, лише тоді ви зможете виступати. Йдіть за рускім кораблем”.

Після цих слів зала бурхливо підтримала Максима Галкіна довгими оплисками та свистом.

https://youtu.be/_0O_3iM4S_I?si=oqXO-7AvTATxCfMw

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.