facebook

Як виглядає мама Дана Балана у 66 років: одягає таке міні, яке не носить навіть Тіна Кароль – жінка-вогонь

Мамі Дана Балана вже 66 років, але вона виглядає на 30 років молодшою. Навіть з потенційною невісткою Тіною Кароль може порівнятися красою. Звідки в жінки такий молодечий запал?

Уперше українці дізналися про існування цієї чарівної жінки під час перегляду шоу “Голос країни 10”. Людмила Балан приїхала з Молдови підтримати свого сина Дана, який у цей час був тренером музичного проєкту.

Мама Дана Балана виглядає на вік Тіни Кароль

Тоді глядачі з завмиранням серця спостерігали за розвитком роману між Тіною Кароль та Даном Баланом. А матуся, яку відразу нарекли свекрухою Тіни, підлила олії у багаття фантазії широкого загалу.

Мама Дана Балана виглядає на вік Тіни Кароль

Співала разом із сином та його новою обраницею традиційних українських весільних пісень. Усі дивувалися неабиякій моложавості молдованки. Відтоді минуло 5 років. А Людмила Балан неначе не постарішала, а ще більше розквітла.

Мама Дана Балана виглядає на вік Тіни Кароль

Нині зірці Кишинівського телебачення 66 років, але мама музиканта не сидить на пенсії спокійно, а веде активний спосіб життя. Інстаграм-акаунт пані Людмили рясніє відео та фото з концертів.

Мама Дана Балана виглядає на вік Тіни Кароль

Саме син порадив матусі розпочати співати. І вона змінила крісло телеведучої на мікрофон та сцену. Жінка має настільки гарні форми, що не соромиться вбиратися у коротенькі сукні та топіки, які відкривають талію та плаский живіт.

Мама Дана Балана виглядає на вік Тіни Кароль

Навіть на відпочинку біля моря Людмила не вилежується на лежаку, а, вбравшись у відкритий купальник бікіні, танцює просто на окрайку води, вихваляючись струнким тілом та тонкими ніжками.

Якщо порівняти світлини Людмили Балан і Тіни Кароль, ми ніколи не відчуємо різниці у 27 років. Свекруха та невістка, які так і не здобули подібного статусу, виглядають неначе ровесниці.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.