З’явилась борода і зайва вага: Потапа не впізнали та переплутали з Кіркоровим – як змінився репер за цей час

Потап останнім часом дуже змінився, в коментарях фани не впізнали українського репера та сплутали з іншим артистом – провів час разом із дружиною на одному з концертів за кордоном.

Український репер Потап вже декілька років, як покинув Україну та перестав виступати на Батьківщині. Зараз співак мешкає у Європі, подорожує країнами. Спочатку проживав у Німеччині, зараз перебрався до Болгарії. Продовжує працювати продюсером для своєї жінки Каменських та пише нові пісні.

А у Болгарії планує продовжувати свою творчу кар’єру.

Протягом цих років намагався виступати та збирати концерти, але й там не обійшлося без скандалів, підозр та непорозумінь.

Тоді співак виступа зі своїми піснями-хітами, які були написані російською мовою. Але на обкладинці концерту був представлений як російський співак. Тоді розгорнувся сильний скандал навколо репера, він вибачався та оправдовувався, що сталася помилка та це не обговорили із ним.

Після цього, здається, репер втратив вже останніх фанів в Україні.

Нещодавно Потап з’явився на музичному фестивалі в Юрмалі, куди був запрошений як український співак разом зі своєю дружиною.

Потап показав, як змінився з бородою і зайвою вагою
Потап показав, як змінився з бородою і зайвою вагою

Днями тому Потап з’явився зі своєю дружиною Настею Каменських в Іспанії разом на одному концерті. Та вирішив зробити фото на згадку. Останні фото, що робив репер – наче не було помітно якихось змін. Але на цьому фото фани помітили, що або дуже невлучний кадр, який підкреслив всі недоліки чоловіка, або він дуже змінився.

Відростив сиву бороду та помітно збільшився. Все нічого, але у коментарях не впізнали чоловіка та навіть переплутали з російським співаком Кіркоровим, який підтримав вторгнення в Україну. І на цьому не зупинилось, коментарі порівняли репера навіть з батьком Кіркова.

“Ого, а що з Потапом сталося?”

“Розжирів, як кабанчик”

“Не вгадала Потапа, наче дід-алкаш”

“Чомусь Потап мені нагадав Бедросовича”

Потап показав, як змінився з бородою і зайвою вагою
Потап показав, як змінився з бородою і зайвою вагою

Подружжя Насті Каменських і Потапа зараз проводять не так багато часу разом, тому один із таких концертів – можливість побути разом. Співачка зараз подорожує та гастролює між країнами Європи та Америкою та виступає з власними піснями.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.