Забула і Батьківщину, і чоловіка: як живе Ані Лорак після переїзду з України – життя насичене подіями

Екс-зірка Ані Лорак розповіла, як за цей час облаштувалась – співачка покинула Україну ще 10 років тому і більше не згадує Батьківщину – швидко забула не лише її, а ще й чоловіка.

Ані Лорак народилась у Чернівцях та розпочинала свою кар’єру в Україні, проте, 2014 рік якраз збігся з тим, що співачку почали запрошувати на концерти в росію та вона не могла відмовити, адже бажала розвитку у кар’єрі і ніяк не звертала уваги на війну на сході. Попри це, співачка навіть переїхала до росії та вже довгий час проживає саме там.

У Лорак був чоловік, з яким вони довгий час були разом Мурат Налкакіоглу. В них народилась донька Софія, яка всі ці роки живе із мамою. У 2019 році пара розлучилась, зі слів співачки, бізнесмен їй зраджував з жінкою, з якою після розлучення зустрічався.

Ані Лорак показала, як облаштувалася після переїзду
Ані Лорак показала, як облаштувалася після переїзду

Проте й сама Лорак довго холостячкою не ходила та знайшла собі нове кохання і знову іноземця. Перший чоловік артистки був турецького походження, нинішній – іспанського. Зараз вона проживає у московській області разом із новим коханим – Ісааком Віджараку та своєю єдиною донькою – Софією, що народилась від першого шлюбу.

Чоловік темношкірий та має популярність серед іспанців, колись брав участь у конкурсах краси та навіть перемагав.

Вони проживають у великому будинку, що знаходиться у невеликому містечку – “Агаларов Естейт”, ним володіє родина олігархів.

Дім великий – двоповерховий, має більш історичний стиль, ніж сучасний. У Лорак є свій тренажерний зал, невеличке озеро поруч із домом, багато зелені, власно гардеробна. В домі на першому поверсі великий камін та затишна вітальна і також сходи в автентичному стилі.

Ані Лорак показала, в якому розкішному будинку живе
Ані Лорак показала, як облаштувалася після переїзду

Співачка зараз небагато з’являється на публіці, чомусь перестали кликати на концерти і тепер має більше особистого часу. Останній раз артистка з’являлась в Азербайджані, де виступила зі своїми хітами. Тоді вона показалась на публіці разом зі своєю донькою.

Від чоловіка очікує на пропозицію, але поки що він не наважився зробити їй.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.