Багатодітні зірки, які змогли повернути свою форму: секрети Джамали та Ребрик знадобляться Полтавській

Українські зірки розповіли, як відновлюють свою фігуру після пологів – багатодітні Джамала і Лілія Ребрик розповіли свої секрети схуднення: але чи у вазі то щастя?

Жінки дуже часто стикаються із проблемою зайвої ваги, а після народження дитини тим паче ця проблема стосується кожної. Але є українські зірки, які наважились народити навіть не одну дитину та розповіли свої секрети, як вони відновили форму після пологів.

Як відомо, Джамала нещодавно стала багатодітною матусею, у співачки народився третій син наприкінці весни і тепер вона з гордістю може носити це звання.

Після других пологів переможниця Євробачення змогла позбутися 20-ти зайвих кілограмів і дала поради, які допомогли їй повернути свою форму. Головне, що хоче порадити артистка, це жодним чином не опускати руки, тому що перший місяць дуже тяжкий та після нього може бути таке, що жоден кілограм не піде геть. Але це не привід засмучуватись, потрібно лише працювати далі.

Після пологів Джамала вирішила обмежити себе у їжі, вона не вживала мучні продукти, молочне, солодке, фрукти. Їй довелось відмовитися навіть від улюблених бананів. Проте, перші пару тижнів не дали жодного результату, тоді співачка ледь не опустила руки, але протрималась на обмеженнях ще пару тижнів – і тільки потім змогла отримати перші результати та мінус на вагах.

Лілія Ребрик та Джамала розповіли, як повернулись до форми після пологів
Лілія Ребрик та Джамала розповіли, як повернулись до форми після пологів

Лілія Ребрик народила третю доньку на початку весни та вже розповіла, як зараз повертається до своєї форми. Телеведуча спокійно ставиться до змін та вважає, що для всього потрібен лише час – відновитися реально, головне мати терпіння та сили.

Вона розповіла, що не поспішає повертати свою форму та робить все повільно. Враховуючи ще те, що зірка годує немовля, це не дуже корисно для здоров’я. Але завдяки малечі Лілія перейшла на правильне харчування, завдяки чому теж є свої переваги у зменшенні вазі.

“Та хіба у фігурі щастя? Ще встигну й до ідеальної форми прийти, якщо захочу. Хто встановив ідеальну форму?”

Але жінка зізнається, що вже може одягти костюми, що були в неї до вагітності і дуже цьому радіє.

Лілія Ребрик та Джамала розповіли, як повернулись до форми після пологів
Лілія Ребрик та Джамала розповіли, як повернулись до форми після пологів

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.