Які стосунки з дітьми має 67-річний Павло Зібров: одному дав своє прізвище, другому заборонив змінити

67-річний Павло Зібров розповів як зараз спілкується зі своїми дітьми – хтось будує кар'єру, хтось родину. Також артист розповів, чому названий син погодився взяти його прізвище.

Павло Зібров має трьох дітей, двоє з них рідні, як народились від відомого співака. Зараз всі вже давно стали дорослими, працюють, будують свої сім’ї, але зірка розповів, які зараз відносини має зі своїми нащадками.

У співака було два шлюби, і в кожному з них в нього народилась дитина. Перший був з Тетяною Самофаловою, зовсім в юному віці. Тоді у пари народився син Сергій. Але кохана зрадила свого чоловіка та вони не довгий час були разом, розійшлися тоді, коли синові було всього два роки.

Зараз це вже дорослий чоловік, якому понад 40 років. Батько розповідає, що старший син будує сім’ю та кар’єру – чоловік займається підприємством, тому через це вони стали дуже рідко бачитися.

Зараз обидва зосереджені лише на своїх сім’ях. Але не весь час між батьком та сином були такі відносини.

Павло Зібров розповів, які стосунки зараз із дітьми
Павло Зібров розповів, які стосунки зараз із дітьми

Другий шлюб у Павла Зіброва з Мариною, який триває вже майже 30 років. В неї на момент весілля вже був син, який жив весь час разом із мамою та вітчимом. Зібров ставився до хлопця завжди як до рідного, а його син приходив завжди у гості, поки навчався у школі та університеті. А потім перестав ходити.

Олександр, син Марини, не одразу прийняв нового батька – він з’явився в його житті, коли підлітку було 12 років, тому не одразу змогли подружитися. Але через деякий час все налагодилось, що хлопець навіть захотів взяти прізвище свого вітчима – і тепер він також Зібров. Зараз чоловікові вже також понад 40 років, але він старший за першого сина Павла.

Павло Зібров розповів, які стосунки зараз із дітьми
Павло Зібров розповів, які стосунки зараз із дітьми

У шлюбі Марини та Павла народилась спільна донька Діана, через декілька років після весілля. Дівчинка закінчила спеціальність зв’язків з громадськістю та реклама і тепер може допомагати таткові – вона є його СММ-менеджером та PR-агентом.

Павло Зібров розповів, які стосунки зараз із дітьми
Павло Зібров розповів, які стосунки зараз із дітьми

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.