Усі дівчата Філа: 31-річний син Діми Коляденка перевершив тата у кількості – Раміна, Tayanna, Брежнєва

В Олени та Діми Коляденків є один-єдиний син, який у свій 31 рік досі неодружений. Але зовсім не пуританин. Мав романи з багатьма зірковими дівчатами та й зараз перебуває у стосунках.

Попри те, що Олена та Діма Коляденки давно розлучилися, з сином у тата доволі довірливі стосунки. У квітні Філіп відзначав 31-річчя, то батько подарував йому 100 доларів. На зауваження іменинника, що на них нічого не купиш, Дмитро відказав, що на продукти вистачить.

Також Коляденко-старший сповістив, що Філ нині перебуває у стосунках, але тримає в таємниці ім’я своєї обраниці та те, чи вони відгуляли весілля. Діма вже не проти поняньчити онуків, але нащадок не поспішає обдаровувати батьків.

Усі дівчата Філа Коляденка: Віра Брежнєва

Дивно, але колишніх дівчат Пилип від широкого загалу не приховував, тож можемо пригадати, з ким із зірок музикант мав стосунки. Своїм талантом Філ неабияк захопив Віру Брежнєву. У її пісні “Голос” чоловічий вокал належить саме Коляденку-молодшому.

Усі дівчата Філа Коляденка: Раміна Есхакзай

Нині чоловік створив проєкт Phil It, тож співачка тут же скористалася його послугами. Навряд чи справа дійшла до романтичних стосунків між ними, а от творчі вийшли доволі вдалими. Але ж Віра поставила біле серденько, коли писала:

“Дякую за твій голос!”

Ще коли Філіп не думав про музику, а мріяв стати журналістом, він познайомився з Раміною Есхакзай. Та почуття 18-річного хлопця виявилися не тривалими, і він покинув на рік старшу подругу. Перед цим вони часто сварилися, й Коляденко сповістив, що покохав іншу.

Усі дівчата Філа Коляденка: Таянна

Наступна дівчина музиканта Tayanna теж була старша за Пилипа. Різниця у віці між ними склала 8 років. Тож згодом співачка втямила, що своїми проблемами та сином обтяжує життя молодика, заважаючи йому рухатися вперед.

Усі дівчата Філа Коляденка: Роксолана

На цей раз ініціатором припинення стосунків була саме Решетняк. Подібне рішення далося Тетяні не просто, адже їхнє кохання вона називає “неземним”. Але вирішила не бути егоїсткою та відпустила Філа.

Останнім часом Пилип частенько виступає разом із Roxolana. Можна було б припустити, що це і є його таємнича друга половинка, але 27-річна співачка одружена та запевняє, що її обранець не публічна людина.

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років