facebook

Сини переросли матусь на 2 голови: такими темпами незабаром зроблять Кухар, Кароль, Горову свекрухами

Неначе й матусі ще зовсім молоденькі, а сини вже на 2 голови вище витягнулися. Тож не виключено, що невдовзі доведеться засилати сватів, приймати в родину невістку та опановувати нову роль свекрухи.

Катерина Кухар

Старшому сину лише 15 років, а Тимур уже виглядає мов справжній парубок. Нещодавнє знімання матусі та нащадка в рекламній локації довело – хлопець уже зовсім дорослий. Певний час він суворо забороняв Катерині викладати в мережу його світлини.

Знаменитості, що невдовзі стануть свекрухами

Але тепер, коли став підпрацьовувати моделлю, зняв табу. Тож Кухар і поділилася знімками. Звісно, поки що балерина більше переймається проблемою, як одягти сина. Але зовсім скоро може настати необхідність знайомства з обраницею Тимура. І це буде набагато складнішою задачею.

Тіна Кароль

15-річний Веніамін хоч і мешкає та навчається у Великій Британії, але з матусею бачиться частенько. У липні вони разом із Тіною прогулялися вузькими львівськими вуличками. У Кароль був запланований там концерт, а синок вирішив підтримати матусю.

Знаменитості, що невдовзі стануть свекрухами

Тож фани співачки отримали можливість оцінити, наскільки підтягнувся у рості зірковий нащадок та як потроху здобуває риси дорослого чоловіка. Тіна вже замислюється, якою буде свекрухою. От тільки як не готуйся до подібного, все одно новина про одруження застане зненацька.

Ірина Горова

Сину продюсерки та репера Потапа вже 16. Андрій вільно поводиться перед камерами та детально відповідає на запитання журналістів. Щоправда, особистим життям юнака поки що ніхто не цікавиться, а марно.

Знаменитості, що невдовзі стануть свекрухами

Нинішнє покоління дорослішає дуже швидко. Тож Потап, коли бачиться з сином, напряму нагадує, щоб користувався захисними засобами. Отже, можемо бути певними – зірковий нащадок поводитиметься розважливо. Але від закоханості ніхто не застрахований, тож Ірині слід морально готуватися до ролі свекрухи.

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.