Стояла поруч із Софією Ротару та Іво Бобулом: Катерина Бужинська розкрила, як Ані Лорак продалася за гроші

Катерина Бужинська розповіла, хто прибрав "зірку" Ані Лорак з алеї у Чернівцях, та, що вона думає про свою землячку з Буковини, яка нині живе й працює в сусідній країні.

Звання зрадниці Ані Лорак заробила серед української публіки вже давно. Ще 2014 року, після того, як вона вирішила залишитися жити та працювати в Росії, її концерти в Україні скасовували через масові протести.

Нещодавно Лорак “засвітилася” в компанії уповноваженої з прав дитини РФ Марії Львової-Бєлової, яку Міжнародний кримінальний суд звинувачує у викраденні дітей з України.

Ані Лорак народилася у Чернівецькій області. Днями її землячка Катерина Бужинська в інтерв’ю різко висловилася про колегу. Співачка вважає, що у Ані Лорак немає ні совісті, ні гідності й вона продала рідну країну, своє коріння за гроші.

“Ми разом займалися у викладачки з вокалу Марії Когос. У неї навчалося багато відомих співачок — Марта, Таня Решетня. Звісно, я засуджую Ані Лорак — вона продалася за гроші. Треба мати совість і гідність. І не можна забувати свою Батьківщину та свій народ”, — сказала Бужинська.

Алея Слави в Чернівцях містить “зірки” видатних людей, які народилися на Буковині. Там є зірка Софії Ротару, Катерини Бужинської, Іво Бобула. Була там і зірка Ані Лорак. Утім, у 2022 році місцеві жителі власноруч її демонтували, розповідає Бужинська.

Катерина Бужинська розкрила, як Ані Лорак продалася за гроші
Катерина Бужинська розкрила, як Ані Лорак продалася за гроші

Наразі ж Лорак продовжує заробляти на життя в сусідній країні. У соціальних мережах вона ділиться відео з концертів та підготовки кліпів, а також світлинами з новою пасією Ісааком Віджраку, манекенником та “філософом і творцем позитивної карми, фахівцем з холістичного оздоровлення” (так він сам себе називає на сторінці в Instagram). Вона зазначає, що щаслива, має ніжні почуття до чоловіка та “нарешті знайшла людину, яка розуміє”.

Катерина Бужинська розкрила, як Ані Лорак продалася за гроші
Катерина Бужинська розкрила, як Ані Лорак продалася за гроші

Раніше ЗМІ назвали Ані Лорак “розлучницею”, оскільки Ісаак одружений та має двоє дітей. Уперше про стосунки з чоловіком співачка публічно заявила минулого року.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.