“На вулиці сказали: “Сидел бы в своем Тернополе”: 43-річний Притула пригадав ситуацію, що трапилась у Києві

Відомий український ведучий і волонтер завітав у гості до Єфросиніної на подкаст. У розмові знаменитість пригадав не найкращу ситуацію зі свого минулого.

Сергій Притула, відомий український волонтер і громадський діяч, нещодавно завітав на подкаст “Квиток на Марс”. У ході розмови зірки обговорили багато цікавих тем, серед яких був і початок кар’єри Сергія Притули. Знаменитість розповів, як він приїхав підкорювати столицю.

Притулу не приймали у Києві

За спогадами відомого волонтера, коли він лише починав працювати в Тернополі, то більше робив акцент саме на заробітку грошей – про амбіції і кар’єру мови не йшло. На початку 2000-х років, коли артиста вперше визнали найкращим ведучим міста та області, він усвідомив, наскільки це приємно.

Тоді, пригадує Притула, в нього з’явилось бажання працювати далі. Втім, продовжив чоловік свою розповідь, в один момент він усвідомив, що залишається поза конкуренцією.

“Ось і коли тебе визнають там найкращим на якомусь рівні другий рік поспіль, третій рік поспіль, четвертий рік поспіль… Ти вже все, розслабляєшся”, – пригадав Притула.

Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль
Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль

Тоді ведучий почав помічати за собою не найкращі речі. Наприклад, він міг прийти на роботу з “пляшечкою” та спокійно і в розслабленому настрої вести ефіри. Коли Сергій Притула усвідомив, що така стежка не приведе його до успіху, вирішив випробувати себе у новому конкурентному середовищі.

“Таким серйозним  конкурентним середовищем я бачив Київ. І коли я в нього потрапив, я зрозумів, що це – м’ясорубка така креативно-індустрійна”, – пригадав Сергій Притула.

Знаменитість розповів, що одразу усвідомив – там на нього не чекали з теплими обіймами та “гарячими” професійними пропозиціями.

Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль
Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль

Ще краще Сергій Притула зрозумів це після одного неприємного випадку просто на вулиці Києва.

“Мені колись на вулиці сказали: “Та что ты сюда приехал, сидел бы в своем Тернополе”, – розповів Притула.

Хоча й почув таку фразу артист від нетверезого чоловіка, такі висловлювання дали ведучому зрозуміти, що в столиці серйозна конкуренція.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.