Розкішний будинок за містом: як живуть телезірки Осадча і Горбунов – п’ють каву разом з Каменських щоранку

Юрій Горбунов та Катерина Осадча розсекретили свою домівку та показали, як зараз проживають великою родиною у передмісті Києва - подружжя має приємних сусідів, як Каменських.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов не дуже сильно афішують своє особисте життя і тим паче де саме проживають. Це все через зрозумілі причини, зірки бажають знаходиться у таємниці, аби менше прихильників порушували їх особисті кордони.

Тому подружжя обрало для себе ідеальний варіант для проживання – це заміський будинок у селище Романків, у закритому місці – котеджному містечку “Сонячна долина”. Це зовсім недалеко від Києва, буквально пару кілометрів.

Там ведеться цілодобове відеоспостереження, в’їзд у селище лише через охорону. Тобто місто не для всіх, лише для запрошених гостей або для господарів будинку.

Як відомо, поруч із Катериною та Юрієм проживає подружжя Насті Каменських і Потапа. Проте, чоловік співачки вже пару років не з’являється в Україні, а от дружина постійно подорожує. Якраз через те, що зірки були сусідами, між їхніми сім’ями не дарма такі тісні та теплі відносини.

Не виключно, що пари могли разом багато проводити часу та навідуватись в гості один до одного.

Осадча та Горбунов показали свій розкішний будинок
Осадча та Горбунов показали свій розкішний будинок

Будинок Юрії та Катерини великий та просторий, він має велику зелену зону – власний басейн, біля якого засмагала Катерина та ділилась із цим у мережі.

Тоді на задньому фоні побачили ще красиву зелену огорожу, яка вкрита елегантними кущами.

Осадча та Горбунов показали свій розкішний будинок
Осадча та Горбунов показали свій розкішний будинок

На першому поверсі у пари просто та затишна вітальня, в якій родина ставе новорічну ялинку зазвичай, прям як в американських фільмах, у родин. Які живуть у власному будинку.

Також на першому поверсі подружжя має затишний камін, біля якого кожну зиму проводять багато часу разом. Також у цій кімнаті є великий телевізор та ігрова зона для дітей, чим ділилось подружжя у своєму блозі.

Будинок Юрія та Катерини не має сильної розкоші, все витончене, стримане та елегантне. Інтер’єр в будинку дуже простий, але зі смаком.

Осадча та Горбунов показали свій розкішний будинок
Осадча та Горбунов показали свій розкішний будинок

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.