Двійнят Катерини Бужинської бачили всі: а як виглядає старша 17-річна донька співачки і чим займається

Катерина Бужинська часто викладає в мережу родинні світлини з чоловіком та дітьми-близнятами. А старша донька зазвичай залишається поза увагою. Як виглядає 17-річна Олена?

У 45-річної Катерини Бужинської троє дітей. З болгарином Дімітром Стойчевим вони виховують близнят Катрусю та Дмитрика, яким нині по 7 років. Від інших стосунків співачка має 17-річну доньку Олену.

Старша донечка мешкає окремо від родини мами. Олена обрала для життя Німеччину. Там їй дуже подобається. Матуся називає дівчину “божим янголятком” та “великою любов’ю”.

Як виглядає старша донька Катерини Бужинської 17-річна Олена

На відміну від Катерини, яка весь час стежить за собою й не показується на люди без гарного вбрання та макіяжу, її старша донька подібними речами не цікавиться. Вона справжня бджілка-трудівниця:

“Оленочка живе у своєму світі”.

Знаменитість частенько відвідує доньку в Гамбурзі. Дівчина також навідується до Болгарії, щоб поспілкуватися з мамою та меншими сестрою та братиком. Бужинська називає старшу дитину “щирою, доброю, скромною”. Каже, що вона дуже вихована й завжди готова допомогти у скрутну хвилину.

Олена опанувала не лише німецьку мову, але й англійською читає літературу в оригіналі. Дівчина створює книжки для дітей і мріє в майбутньому стати письменницею. Оскільки свого часу Олена навідріз відмовилася жити в Болгарії, довелося залишити її під опікою друзів-українців.

Звісно, найбільшою мрією співачки є, щоб її молодші діти навчалися в Києві української мови, і щоб 1 вересня у школі лунала мамина композиція “Як у нас на Україні” чи “Україна – це ми”. Та, на жаль, це поки неможливо, тож і цього року Катруся та Дмитрик підуть до 2 класу у болгарському навчальному закладі.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.