Як виглядають діти 51-річного Ахтема Сеітаблаєва від різних жінок: де мешкають і чи спілкуються з батьком

Ахтем Сеітаблаєв має трьох дітей від двох дружин. На жаль, не з усіма ними є можливість нині спілкуватися, бо доля розкидала нащадків по різних країнах. Як вони виглядають?

51-річний Ахтем Сеітаблаєв був двічі одруженим. Збирався зробити це втретє з молодшою на 20 років обраницею, але не зійшлися характерами. Тож хоч і встигли заручитися з Мар’яною, згодом розсталися, так і не відгулявши весілля. Звісно, з молодою коханою не встигли завести дітей, а от від попередніх стосунків у режисера є син та дві доньки.

Назли

Перша дружина з донькою Назли та сином Селімом залишилася в Криму після анексії. Щоб діти мали можливість навчатися, довелося брати паспорти рф. Дівчина встигла вирости, вийти заміж і виїхати до Європи. 29-річна донька вже подарувала тату онучку.

Як виглядають та де перебувають діти Ахтема Сеітаблаєва

Селім

Єдиний син режисера понині мешкає у Криму. Навчання покинув, бо потрібно доглядати за хворим дідусем. Батько з нащадком практично не бачиться в силу зрозумілих причин.

Як виглядають та де перебувають діти Ахтема Сеітаблаєва

Сафіє

Найменшу донечку знаменитому чоловіку народила друга дружина продюсерка Іванна Дядюра. Коли вони побралися, у жінки вже був син Анатолій. Цей шлюб тривав 10 років і розпався у 2021-му.

Як виглядають та де перебувають діти Ахтема Сеітаблаєва

Певно, в Іванни залишилася образа на колишнього чоловіка, з яким продуктивно працювали над видатними стрічками. Оскільки вона після розлучення уникає спілкування з Ахтемом. Та й Сафіє воліє не бачитися з батьком.

Після повномасштабного вторгнення жінка вивезла дитину за кордон. Але нині вони повернулася. Перебуваючи на Одеському міжнародному кінофестивалі Сеітаблаєв сповістив журналістам, що його близькі перебувають у цьому місті. Татусь сподівається, що врешті знайде з донькою спільну мову, і їхні стосунки налагодяться.

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.