Настя Каменських аж зніяковіла: поруч з дружиною Потапа спекотно “покрутився” нереально красивий співак

Дружина відомого українського продюсера показалась в обіймах молодого співака. Настя Каменських станцювала з ним під пісню, яку він присвятив коханій жінці.

Настя Каменських, відома українська співачка та дружина продюсера Потапа, останнім часом взялась за свою кар’єру. Знаменитість активно виступає та записує нові пісні у студіях по всьому світу. Артистка комунікує не лише з латинськими артистами, але і з українськими.

Так, наприклад, нещодавно Настя Каменських виступила в дуеті зі співаком Віталієм Островським. А ось молодий артист презентував пісню “Ейфорія”, яку присвятив своїй коханій дівчині. Втім, танцював він не з нею, а зі своєю колегою.

Каменських зніяковіла перед Островським

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Віталій Островський опублікував відео, на якому танцює буквально, обіймаючи Настю Каменських. Спершу артистка розгубилась, але потім почала пританцьовувати в такт своєму колезі.

Співачка Настя Каменських станцювала разом із молодим співаком Віталієм Островським
Співачка Настя Каменських станцювала разом із молодим співаком Віталієм Островським

Хоча виглядала знаменитість доволі сміливо й була одягнена у сценічний образ, підписники Островського у коментарях помітили її справжні емоції. Юзери зазначили, що артистка ніби зніяковіла перед своїм колегою, адже саме це можна було “прочитати” на її обличчі.

Крім того, пожартували користувачі мережі і про те, що такі танці знаменита українська артистка Настя Каменських дозволяє собі тільки через те, що поруч із нею немає її чоловіка Потапа. Нині продюсер перебуває за кордоном, де займається професійною діяльністю.

Співачка Настя Каменських станцювала разом із молодим співаком Віталієм Островським
Співачка Настя Каменських станцювала разом із молодим співаком Віталієм Островським

Хай там як, але таке відео на сторінці молодого українського виконавця набрало неабияку популярність. Віталій Островський точно не пошкодував, що поділився зі своєю авдиторією подібними кадрами.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?