Посварилася з ним в авто та пішла геть: Огнєвіч “покрутила хвостом” перед чоловіком – це бачили всі (Відео)

У своїй новій пісні Злата Огнєвіч розповіла, без кого не може жити. Користувачі соцмереж підозрюють співачку в стосунках з одруженим чоловіком.

Злата Огнєвіч виклала в мережу відео, на якому свариться в авто з чоловіком, а потім йде геть. Співачка пояснила, що йдеться про людей, які “не можуть жити одне без одного” і що кохання може кардинально змінити життя.

Допис стосувався прем’єри нового кліпу співачки на пісню “Без тебе”, яку вона виконує разом з Максимом Бородіним. На відео артисти сваряться в авто, а потім обіймаються та цілуються під дощем.

Через текст пісні та кліп, у якому співаки грають закоханих, користувачі соцмереж запідозрили Огнєвіч у стосунках з Бородіним. “Це нормально, що одружений чоловік так заглядається на Злату і треться об неї?” — написала одна із підписниць співачки.

“Одружений чоловік з обручкою на пальці, хоч він і артист, не має тертися із колегою. Тим більше, що Злата — “холостячка в активному пошуку”. Це виглядає просто недоречно”, — пишуть коментатори.

Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя
Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя

Нагадаємо, співачка брала участь у шоу “Холостячка”, утім їй так і не вдалося знайти своє кохання.

Утім, не всі користувачі соцмереж схиляється до думки, що між Огнєвіч та Бородіним щось є. Дехто не вірить навіть у акторську гру співаків, називаючи сварку закоханих у кліпі “суперечкою з таксистом”, оскільки сидять вони не поряд — Злата на задньому сидінні, а Максим за кермом.

“Це ж не сварка з таксистом? Зазвичай, кохані разом сидять попереду”, — пише один з користувачів Instagram.

Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя
Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя

Критикують пісню “Без тебе” не лише за це, а й за мову. У в цілому українськомовній пісні є фраза “до тебе біжав”. За це частина користувачів соцмереж відверто захейтили співаків. Хтось з коментаторів написав, що пісня чудова, попри російське слово, хтось сприйняв це нормально, назвавши “біжав” вкрапленням суржику, а кілька користувачів навіть запропонували варіанти рими, якою можна було б замінити це слово.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.