facebook

Всі жінки, які були і не були вагітні від Остапчука: одна народила двох, друга – 0, наймолодша – при надії

Відомий український шоумен Володимир Остапчук готується стати батьком втретє. Пригадуємо колишніх дружин артиста та його дітей від попереднього шлюбу.

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, нині перебуває у шлюбі з Катериною Полтавською. Зіркова обраниця готується народити від коханого свого первістка. А ось для чоловіка дитина стане наймолодшою серед трьох.

Колишні Остапчука

Вперше знаменитість одружився 2007 року. Тоді обраницею Володимира Остапчука стала Олена Войченка. Перекладачка та мовознавиця народила від свого колишнього чоловіка двох дітей – доньку та сина. Втім, прожити довго та щасливо їм не судилось.

2020 року стало відомо про розлучення Остапчука та Войченко. Воно стало скандальним, адже колишня дружина заявляла, що підловила свого екс-чоловіка на зраді. Втім, шоумен все спростовував і заявляв, що до останнього залишався вірним своїй дружині.

Хто з колишніх дружин шоумена Володимира Остапчука народив йому найбільше дітей
Хто з колишніх дружин шоумена Володимира Остапчука народив йому найбільше дітей

Хай там як, але того ж 2020 року ведучий зробив красиву пропозицію іншій – Христині Горняк. Разом зіркова пара прожила два роки, відгулявши пишне весілля на широку ногу. Знаменитості стали прикладом кохання, а ось батьками стати не змогли.

Врешті, 2022 року мережею почали ширитись чутки про друге розлучення Володимира Остапчука. Спершу його колишня дружина нічого не коментувала, а потім зізналась – вони з шоуменом більше не разом. Про реальну причину невідомо нічого.

Хто з колишніх дружин шоумена Володимира Остапчука народив йому найбільше дітей
Хто з колишніх дружин шоумена Володимира Остапчука народив йому найбільше дітей

Катерина Полтавська, за чутками, стала дружиною Володимира Остапчука ще у лютому 2023 року. Втім, тільки нещодавно зіркова пара показалась на публіці у білій сукні та красивому смокінгу. А наприкінці липня стало відомо про те, що третя дружина відомого українського телеведучого чекає на дитину. Нещодавно зіркова пара оголосила, що в них буде хлопчик і назвуть його Тимофій.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.