“Почався “сложний возраст”, я б навіть сказала “пратівний”: що публікує у своїх сторіз Даша Астаф’єва

Нещодавно у Даші Астаф'євої з'явилося нове захоплення, можна навіть сказати — нова любов. Тепер вона часто публікує в соцмережах фото цього "пратівного" хлопця.

Уже кілька років поспіль Даша Астаф’єва є популяризаторкою читання. Вона навіть стала ініціаторкою створення нового додатку-читалки. Крім участі в публічних заходах з популяризації книг, зірка активно пропагує читання на сторінках своїх соцмереж. Там вона публікує враження від прочитаного, ділиться улюбленими цитатами. А що ще, крім фото з роботи у студії, світських заходів та книг постить Даша у своєму Instagram?

Якщо коротко, то сторінку Астаф’євої у соцмережі можна схарактеризувати чотирма словами: краса, домашні улюбленці, спорт.

Останнім часом співачка та світська діва активно постить дописи та сторіз з тренувань. Там вона розповідає про комплекси вправ, які виконує та іноді дає поради підписникам. Крім того, час від часу в Instagram Даші Астаф’євої можна побачити фото здорової їжі.

Також Астаф’єва часто підтримує благодійні акції та збори для українських захисників.

“Закиньте пару гривень хлопцям на реби, бо вони захищають вас і вдень і вночі”, — закликає артистка.

Собаки, ворони, книги: що Даша Астаф'єва публікує у соцмережах
Собаки, ворони, книги: що Даша Астаф’єва публікує у соцмережах

Але, перш за все, сторінка Даші в соцмережі — це любов. Любов до її песиків та ворона. Птаха співачка знайшла на вулиці випадково. Астаф’єва назвала ворона Патріком.

Артистка розповідає, що собаки добре прийняли птаха. Патрік любить купатися і фотографуватися з господаркою. Утім, ворон виявився “з характером”. Цього місяця співачка поділилася з підписниками сторіз де розповідає про погану поведінку Патріка та безлад, який він може влаштовувати вдома.

“У Петрика почався “сложний возраст”. Я б навіть сказала “пратівний”. Ви тільки но подивіться на цю “причьоску” та агресивні рухи”, — підписала Даша свою історію в Instagram.

Собаки, ворони, книги: що Даша Астаф'єва публікує у соцмережах
Собаки, ворони, книги: що Даша Астаф’єва публікує у соцмережах

Нещодавно вона замовила у професійного теслі не підставку, а ціле декоративне дерево для свого птаха.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.