facebook

Тіна Кароль взяла ножиці й на очах у стиліста змінила зачіску: перукар зблід від таких кардинальних змін

Навряд чи хтось заперечить, що Тіна Кароль відома не лише своїм потужним голосом і проникливими піснями, але й бездоганним почуттям смаку та стилю.

Ця зіркова білявка не боїться експериментувати зі своїм іміджем, щоразу дивуючи шанувальників новими образами. Втім, як зізналася сама співачка, створення кожного з них — це результат кропіткої роботи з професіоналами, яким вона довіряє свій зовнішній вигляд.

Не давайте їй в руки ножиці!

Нещодавно Тіна поділилася з підписниками в Instagram новими кадрами з бекстейджу, де показала, як її стиліст створює її нову зачіску. Кадри демонструють, як співачка спокійно сидить у кріслі з телефоном в руках, поки стиліст ретельно працює над кожною прядкою волосся. Та коли зачіска була майже готова, Тіна не втрималася від жарту. Вона взяла в руки ножиці й, усміхаючись, зімітувала намір відстригти один зі своїх локонів.

Тіна Кароль пожартувала з перукарем. Скриншот фото з Мережі

Ситуація вийшла доволі кумедною, адже перукар, не одразу зрозумівши, що це всього лише жарт, інстинктивно намагався зупинити співачку. Проте коли він усвідомив, що відбувається, обидва вибухнули сміхом.

Цей веселий момент не залишився непоміченим і для шанувальників Тіни Кароль. В коментарях під постом зірки посипалися численні компліменти, де фани висловлювали захоплення не лише новою зачіскою артистки, а і її чудовим почуттям гумору.

“Тіна, ти завжди така чарівна!”, “Оце так жарт, я б теж злякалася!”, “Виглядаєш просто неймовірно!” — це лише кілька з коментарів, що заполонили сторінку співачки.

Що ж, поп-діва вкотре продемонструвала, що вміє знаходити баланс між професійністю та легкістю у роботі над своїм іміджем. Вона довіряє своєму стилісту, але не забуває про те, що життя — це не лише про ідеальні образи, але й про веселі моменти, які варто цінувати. І це ще одне свідчення того, що Кароль, попри свій зірковий статус, залишається щирою і простою людиною, здатною сміятися і радіти життю, що, безумовно, робить її ще ближчою до своїх поціновувачів.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.