“Обдарували та пограбували”: Жан Беленюк повернувся з Парижа з бронзовою медаллю, але без годинника

Жан Беленюк повернувся з олімпійських ігор у Парижі з неоднозначним настроєм. З одного боку, борець виборов бронзову медаль, і це радує. З іншого позбувся дорогої серцю речі.

Знавець греко-римської боротьби Жан Беленюк повернувся з Парижа до України з перемогою. Спортсмен і народний депутат отримав у чесній борні бронзову нагороду. Оскільки це вже третя успішна Олімпіада, то українець вирішив завершити спортивну кар’єру.

Серйозність своїх намірів спортсмен підкріпив, станцювавши гопака та виклавши на татамі своє спортивне взуття. У скарбничці Беленюка вже є олімпійське золото та срібло з попередніх змагань та купа інших нагород.

Жан Беленюк здобув медаль і втратив годинник

Чемпіон також сповістив й одну неприємну новину. Виявляється, у Жана під час перебування у Парижі викрали годинник. Беленюк схиляється до думки, що це було зроблено прибиральницями Олімпійського містечка.

В інших колег теж пропали гроші та цінні речі. Зроблено все було перед від’їздом, щоб українці не встигли наробити галасу. Подібна поведінка з боку сторони, що приймає Олімпійські ігри, для борця не дивина. Каже, що в Бразилії крадіжок було значно більше, аніж у Франції.

Амбітні плани на Олімпійські ігри мав іще один український борець. Та оскільки, за правилами, країна могла делегувати на Олімпіаду лише одного спортсмена з греко-римської боротьби, то нашому Семену Новікову довелося представляти Болгарію. Виступив українець успішно, принісши сусідній країні олімпійське золото.

Ще більш прикро завершилася цьогорічна Олімпіада для стрибуна з жердиною Антоні Амміраті. Спортсмен неприємно прославився тим, що збив перекладину, зачепивши кінчиком статевого органу.

Якщо уважно роздивитися відео виступу спортсмена, то можна побачити, що спочатку торкання відбувається гомілками, потім колінами, а вже потім промежиною. Але версія з геніталіями швидко набрала масовості в соцмережах.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?