49-річна Наталія Могилевська зробила відеорепортаж із ліжка: як виглядає таємничий обранець співачки

Після святкування свого 49-річчя 2 серпня Наталія Могилевська настільки розчулилася привітаннями рідних, що всі ці кадри склала докупи й зробила кліп на пісню "День народження кожен день".

Оскільки благовірний навідріз відмовляється показатися поряд із Наталею Могилевською на широкий загал, артистка змушена робити відео та світлини зі спини Валентина. Своїх названих доньок зірка теж показує виключно без облич.

Та у кліпі “День народження кожен день” сімейних кадрів настільки багато, що можна дещо роздивитися. Видно, що чоловік Могилевської вже немолодий. Має кучеряве волосся, яке щедро припорошене сивиною.

Як виглядає чоловік Наталії Могилевської

Наталія присвятила пісню саме коханому, адже завдяки йому в жінки тепер кожен день щасливий, неначе вона святкує день народження. Багато кадрів знято з ковдрою. Співачка і в ліжку під нею прохолоджується, і сходами рухається, і навіть разом із Валентином обіймаються, укутавшись.

Дівчатка не залишилися осторонь і теж радо вітали матусю. 12-річна Мішель неабияк розчулилася зворушливою промовою. А 4-річна Софійка всіляко підтримувала старшу сестричку.

Як виглядає чоловік Наталії Могилевської

Розпочинається відеоряд з Валентина. Чоловік сидить у кріслі, а поряд вірна чотирилапа подруга Наталії. Він надсилає Могилевській на телефон повідомлення з купою червоних сердечок зі словами:

“Сьогодні твій день, кохана!”

А іменинниця відписує:

“У мене день народження кожен день, тому що поруч ти”.

Далі Наталія співає, ніжачись у ліжку, прикрашеному срібними кульками та словесним привітанням. Потім закутується у ковдру й гасає будинком. Донечки ведуть маму на 1 поверх вниз сходами. А ще дарують іменинниці тортик зі свічкою.

Могилевська підходить до чоловіка. Обіймає його та собаку. Сімейні сцени постійно перемежовуються іншими відеокадрами то з автівки, то з двору взимку, то з концерту, то з недавнього відпочинку.

Популярне

Схожі статті

“Більше 10 місяців не бачив моє сонечко!”: старший син Андрія Джеджули поряд, тепер і з донькою зустрівся

Врешті й до Андрія Джеджули дійшла ця радісна подія. Шоумен не бачив молодшу донечку більш як 10 місяців. Урешті довгоочікувана зустріч відбулася. Обоє – тато й доня – були на вершині щастя.

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!