facebook

Як виглядає мама Олі Полякової у 64 роки: повна протилежність мами Єфросиніної, яка носить міні – фото

Дивлячись на маму Олі Полякової, стає зрозумілим, що співачка недарма виглядає так молодо і свою красу вона успадкувала від матері. Жінки виглядають практично ровесницями.

Мамі популярної української співачці Олі Полякової Світлані 64 роки. Та дивлячись на її фото, важко в це повірити. Жінці не можна дати більше 45 років і вона дійсно виглядає ровесницею своєї зіркової доньки.

Як виглядає мама Олі Полякової

Варто відзначити, що Світлана Полякова все своє доросле життя жида у достатку і завжди дуже піклувалася про свою зовнішність. Салони краси, професійно підібраний домашній догляд та косметологи допомогли жінці виглядати молодо і привабливо у 64 роки.

Що відомо про маму Олі Полякової

Світлана Полякова родом з Вінниці. За фахом жінка медик – лікар-педіатр. Та за професією Світлана працювала лише у молодості. Зі своїм першим чоловіком, батьком Олі Полякової, жінка розлучилася, коли донька була ще маленька. Чоловік пив і був не накращим батьком.

Після розлучення з першим чоловіком Світлана знайшла більш вигідну партію – багатія-диплома, з яким почала їздити по всьому світу. В цей час вихованням маленької Олі займалася її бабуся – матір Світлани.

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

Останні 20 років Світлана Полякова жила у росії зі своїм чоловіком-дипломатом, та кілька років тому він помер. Світлана встигла знайти нове кохання у росії, та все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Жінка відразу покинула росію і поїхала спочатку до Франції, а потім до доньки в Україну. При цьому чоловік Світлани залишився в росії і на тлі політичних розбіжностей вони розійшлися.

Оля Полякова зізнається, що стосунки з мамою у неї добрі, та коли вони в перший рік війни жили під одним дахом, то постійно сварилися. Жінки просто не звикли жити разом, тому у них були постійні побутові конфлікти. Незважаючи на це, Оля запевняє, що дуже любить свою матір і розуміє, що у них схожі характери.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.