facebook

“Вона старша за мене”: екс-учасник “Холостячки-1” з Мішиною Тригубенко зізнався, хто народив йому первістка

Відомий український бізнесмен і колишній учасник реаліті-шоу "Холостячка" розкрив таємницю особистого життя. Знаменитість зізнався, хто народив йому старшого сина.

Колись українці були майже впевнені – Олексій Тригубенко, успішний підприємець і бізнесмен, стане обранцем актриси Ксенії Мішиної. Чоловік свого часу брав участь у реаліті-шоу, головною зіркою якого стала зірка вітчизняного кіно.

Втім, у фіналі знаменитість обрала іншого чоловіка, а Олексію Тригубенку залишалось піти з поразкою. Хоча на шоу здобути перемогу він не зміг, чоловік завоював серце коханої жінки, яка народила йому сина. Хто вона – загадкова незнайомка?

Тригубенко про свою кохану

Олексій Тригубенко став батьком хлопчика у липні 2023 року. Тоді знаменитість не став розповідати, як так несподівано вийшло, хто його обраниця та як він назвав малюка. Втім, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна фіналіст “Холостячки-1” таки поділився кількома цікавими деталями.

Олексій Тригубенко з реаліті-шоу Холостячка-1 розповів про те, хто народив йому сина
Олексій Тригубенко з реаліті-шоу Холостячка-1 розповів про те, хто народив йому сина

У розмові з журналістом чоловік пояснив, чому так приховує свою кохану жінку. За словами Тригубенка, не кожен може впоратись із популярністю, особливо коли раніше з нею ніколи не стикався. Ба більше, його обраниця займається доглядом за дитиною і відновлюється після вагітності й пологів, а тому чоловік не хоче створювати для неї додатковий дискомфорт.

Врешті, Олексій Тригубенко зізнався, що не менш важливим для нього є і безпека його коханої та сина, а тому він воліє поки що тримати в таємниці своє особисте життя. Втім, деякими подробицями Тригубенко таки вирішив поділитись.

Олексій Тригубенко з реаліті-шоу Холостячка-1 розповів про те, хто народив йому сина
Олексій Тригубенко з реаліті-шоу Холостячка-1 розповів про те, хто народив йому сина

Фіналіст реаліті-шоу “Холостячка” не став говорити, чи перебувають вони з коханою в офіційному шлюбі, але зізнався, що вона старша за нього. За словами Тригубенка, його завжди приваблювали старші жінки, адже в них він бачив більше досвіду, мудрості та жіночності.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.