facebook

Влад Яма нагадав про себе: забув українську, пише російською і розповідає, “як знайти собі партнера”

Влад Яма, відомий український хореограф, який колись підкорив серця українців своєю талановитістю та харизмою, знову опинився в центрі уваги. Але цього разу причиною стала його поведінка.

Колись популярний суддя шоу “Танці з зірками” і незмінний учасник українського культурного простору, Влад Яма, здається, змінив свої пріоритети.

Мімікрія

Влад Яма забув українську і російською повчає, як знайти собі партнера. Скриншот фото з Мережі

Після переїзду за кордон він продовжував підтримувати імідж щирого українця, публікуючи пости рідною мовою та висловлюючи підтримку своїй країні. Проте, зараз цей образ почав тріщати по швах. Останнім часом Яма перейшов на російську мову у своїх публікаціях, що викликало обурення серед його українських шанувальників.

Особливо гострою була реакція на його нещодавній виступ, де хореограф, стоячи на паркеті, почав давати поради про те, як знайти партнера для танцю.

“Раззнакомиться, растанцеваться и возможно тогда появиться партнер на вечер,” — сказав Влад, чим викликав хвилю справедливої критики.

Цей виступ став ще одним підтвердженням того, що хореограф повністю відійшов від своїх українських коренів, обравши мову окупанта. Українці не змогли залишити це без уваги, і в соціальних мережах вибухнула хвиля обурення та хейту на його адресу. Багато хто висловлює думку, що таке рішення Ями — це не лише зрада мови, але й меркантильні, корисливі інтереси та демонстрація байдужості до своєї країни та її народу.

Звичайно, кожна людина має право обирати, якою мовою говорити, але в умовах війни та боротьби за національну ідентичність це питання набуває особливого значення. Вибір артиста, якого вважали зіркою, став приводом для розмов про те, як важливо зберігати свою мову та культуру, особливо в складні часи.

Попри всі зусилля, спрямовані на те, щоб зберегти свій український імідж, для багатьох шанувальників Яма вже не є тим, ким був раніше. Його перехід на російську мову та недбале ставлення до національної ідентичності залишили гіркий осад у серцях тих, хто колись його підтримував.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.