facebook

Харизми не втрачає хоч у смокінгу, хоч у формі: де зараз популярний ресторатор 40-річний Даніель Салем

Не всі успішні зірки перед обличчям випробувань покинули країну та поїхали у безпечні місця. Даніель Салем — приклад сміливого та мужнього чоловіка.

Харизматичний ресторатор, шоумен та телеведучий завжди привертав увагу своїм непересічним талантом, енергією та брутальністю в хорошому сенсі слова. Його ресторанний бізнес в Одесі став місцем паломництва для гурманів, а участь у різноманітних телевізійних проєктах зробила його ще більш популярним. Однак, коли в Україну прийшла війна, Салем залишив комфортний світ розваг.

Салем змінив світське життя на військове. Скриншот фото з Мережі

З перших днів повномасштабного вторгнення Даніель одягнув військову форму і вирушив на фронт. Його сміливість і рішучість показали, що навіть успішні люди готові ризикувати всім заради захисту своєї країни. За час служби Салем отримав поранення, але це не зупинило його від продовження боротьби. Він залишився на передовій, де й зараз виконує свій обов’язок.

Особисте життя Даніеля також зазнало серйозних змін. Після багатьох років шлюбу він розлучився зі своєю дружиною, з якою разом виховував доньку. Ця новина стала несподіванкою для багатьох його шанувальників, оскільки пара завжди здавалася міцною та щасливою. Причини розлучення залишаються приватними, але, всупереч труднощам, Салем продовжує підтримувати близькі стосунки з донькою і залишається для неї турботливим батьком.

Стане батьком вдруге

Даніель Салем з донькою, але планує всиновити дитину. Скриншот фото з Мережі

Попри всі ці випробування, Даніель не втрачає оптимізму і будує плани на майбутнє. Нещодавно він оголосив про свій намір усиновити дитину, яка втратила батьків через війну. Салем вважає, що кожна дитина заслуговує на любов і підтримку, і він готовий стати тією людиною, яка подарує їй новий дім і сім’ю.

Отже, чоловік продовжує бути прикладом стійкості, мужності та людяності. Його історія показує, що навіть у найтемніші часи можна знайти сили для нових починань і продовжувати рухатися вперед.

Популярне

Схожі статті

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.