“Не відкладайте демарш”: Олена Мозгова розповіла, що роками перебувала в кривдних стосунках з чоловіком

Українська продюсерка Олена Мозгова, відома своєю професійною діяльністю та яскравим особистим життям, здивувала своїх підписників на фейсбуці, розповівши про певний період свого життя.

На прохання підписниці дати пораду щодо життя в аб’юзивних стосунках, Мозгова зізналася, що сама багато років перебувала у шлюбі з чоловіком-тираном. Про це днями нагадав ютуб канал “STAR Корупція”.

Олена Мозгова про аб’юзивні стосунки з чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Ця відверта сповідь продюсерки стала справжнім потрясінням для багатьох її шанувальників. Втім, Олена не назвала ім’я свого кривдника. Нагадаємо, що вона мала чотири шлюби, і цілком ймовірно, що йдеться про один з них. Першим її обранцем був хокеїст Валентин Олецький, потім вона одружилась з чоловіком, про якого відомо лише те, що його звали Дмитром, наступним став Олександр Пономарьов і зараз вона щасливо живе зі співаком Девідом Аксельродом, якого більшість пам’ятає як Володимира Ткаченко.

У своїй публікації Олена підкреслила, що аб’юзивні стосунки можуть руйнувати не лише морально, а й фізично. Вона зізналася, що її життя було сповнене болю і принижень, але вона знайшла в собі сили, щоб вирватися з цього жахливого кола.

Порада

Олена Мозгова, відповідаючи на запитання підписниці, наголосила на важливості негайного виходу з таких стосунків. Її порада стала закликом до всіх, хто стикається з насильством у родині:

“Не відкладайте свій демарш на завтра, робіть це якомога швидше, як би важко це не було.”

Ці слова підкреслюють, наскільки важливо не чекати й не намагатися змінити партнера-тирана, а знаходити сміливість і підтримку, щоб вийти з токсичних відносин. Заява Олени Мозгової стала резонансною подією, що викликала хвилю підтримки та співчуття з боку її прихильників. Така відвертість стала ще одним свідченням того, що навіть сильні та успішні люди можуть опинитися в ситуації насильства, і важливо не зволікати, а швидко вийти з неї.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.