Наче відбрунькувалися: діти зірок, що схожі на неньок як 2 краплі води: Полякова та Кравець показали доньок

Оля Полякова та Олена Кравець — яскраві приклади зіркових мам, чиї доньки поступово стають їхніми відображеннями. Це природно, адже ці жінки випромінюють стиль, що не може не вплинути на дівчат.

Будь-яка дитина  вважає свою маму найкрасивішою людиною на світі, а дівчатам притаманно прагнути бути схожими на неї. Цей інстинктивний потяг наслідувати маму проявляється не лише в поведінці чи життєвих цінностях, а й у зовнішності та стилі. Особливо це помітно у зіркових родинах, де діти часто наслідують своїх батьків не лише в професії, але й у вигляді, манерах та іміджі.

Подібність за межами генів

Оля та Маша Полякови. Скриншот фото з Мережі

Хоча, на перший погляд, може здаватися, що Маша Полякова не надто схожа на свою знамениту маму, з кожним роком видно, як вона все більше набирає її риси.

Старша донька Полякової, має власний стиль і не боїться експериментувати з образом. Проте, в її манері триматися, в макіяжі та навіть в емоційних реакціях можна помітити деякі спільні риси з мамою. Дівчину часто критикували за фігуру, порівнюючи з Олею, але зараз завдяки тренуванням, вона схудла та пострункішала. Маша поступово розкриває свій потенціал, і хоча її зовнішність може не бути прямою копією мами, спільні риси стають дедалі помітнішими.

Природна гармонія

Олена та Маша Кравець. Скриншот фото з Мережі

Що стосується Олени Кравець, то тут природна схожість між нею та її дочкою Марією виражена дуже яскраво. Марія успадкувала від мами не лише природну красу, але й схожі манери та стиль. Вона також вирішила йти творчим шляхом, активно бере участь у різних проєктах, і це лише підсилює їхню подібність.

Схожість між мамою та дочкою тут настільки виразна, що важко сказати, чи вона підкреслюється навмисно. Очевидно, що Марія, як і будь-яка дівчина, прагне виглядати найкраще, але в її випадку для цього не потрібно великих зусиль — природа вже все зробила за неї. Її зовнішність, манери, навіть міміка настільки нагадують маму, що здається, ніби вони — одне ціле.

Проте, незалежно від зусиль, кожна дочка, наслідуючи маму, створює свій унікальний образ, який, можливо, стане новим еталоном краси та стилю для наступного покоління.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.