Лілія Ребрик показала, хто став хрещеним батьком її Аделіни: людина “не з вулиці” і працює не на заводі

Здається, що родина Ребрик знайшла ідеального хрещеного для своєї Аделіни — людину, яка буде поруч у найважливіші моменти її життя, надаватиме підтримку та передаватиме життєвий досвід.

40 річного шоумена, відомого під псевдонімом Анатолій Анатоліч, Ребрик та Дикий у травні цього року запросили стати хрещеним їхньої третьої донечки Аделіни. Тоді Лілія написала:

“Хай янгол завжди оберігає нашу Аделіну, а хрещені Анатоліч та Ірина Хоменко не дають йому відволіктися ні на мить”.

Цей теплий жест показує, наскільки важливими для Ребрик є люди, яких вона обирає для таких значущих ролей у житті своєї дитини.

І от днями телеведуча показала світлину, яку зробила вже нещодавно: Анатолій тримає вже трошки підрослу хрещеницю. Він дивиться на свою хрещену доньку дуже ніжно та турботливо і дівчинка відчуває себе захищеною в міцних руках близької людини. Вірогідно хрещений і справді, як хотіла Лілія, часто “турбує” Аделіниних янголів.

Хрещений батько Анатолій Анатоліч. Скриншот фото з Мережі

Хрещеного батька обрано не випадково

Анатоліча, справжнє ім’я якого Анатолій Анатолійович Яцечко, родина Аделіни знає вже багато років і їх об’єднують не лише професійні стосунки, але й багаторічна дружба, тому відомого шоумена та телеведучого Анатолія Анатоліча у цьому випадку важко назвати людиною “з вулиці”. Він є однією з найяскравіших особистостей на українській телевізійній сцені, добре відомий своєю харизмою та гумором. І хоча він родом з Кривого Рогу, його кар’єра по-справжньому розквітла після 2006 року, коли він перебрався до Києва. У самого Анатолія є власна міцна родина: дружина Юлія, двоє доньок, Аліса й Лоліта, та син Ніл.

Отже, вибір на користь Анатолія як хрещеного батька виглядає цілком природним і логічним. І, звичайно, це підкреслює, що для Лілії Ребрик близькі люди — це більше, ніж просто друзі, це справжня родина, яка завжди готова допомогти й підтримати.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.