Скрябіну могло б виповнитись 56 років: донька Кузьми Барбара розкрила цікаву деталь про свого батька (ФОТО)

Донька Андрія Кузьменка (Кузьми) в день його народження виклала в мережу фотографії з родинного архіву та показала, яким був музикант 27 років тому.

У лютому виповниться 10 років з того часу, як пішов з життя обожнюваний українцями співак та волонтер Андрій Кузьменко (Кузьма). 17 липня йому могло б виповнитись 56 років. З нагоди дня народження Андрія його донька Марія-Барбара (Бася) опублікувала в Instagram світлини з сімейного архіву.

На фото з кінця 90-х років 29-річний Кузьма тримає на руках маленьку доньку. Світлину, яку Барбара виклала у сторіз, вона підписала так:

“З днем народження, найкращий тато”.

Донька Кузьми Скрябіна показала, який вигляд він мав 27 років тому
Донька Кузьми Скрябіна показала, який вигляд він мав 27 років тому

Архівна світлина дає зрозуміти, що стиль співака не змінювався протягом усього його дорослого життя. На фото з донькою Кузьма зі своєю традиційною зачіскою — довгим кучерявим волоссям. Хоча тут у артиста інша стрижка — модний у 90-х каскад або “вольф кат”. У 2020-х зачіска знову набула популярності.

Крім того, у своїх історіях донька Кузьми поділилась дописами кількох інших користувачів, які привітали її батька з днем народження. Зокрема вона опублікувала історію блогерки Марини Іванів, яка разом з Благодійним фондом ім. Кузьми Скрябіна створила серію декоративних ароматизованих свічок, які “пахнуть, як пісні співака”.

Донька Кузьми Скрябіна показала, який вигляд він мав 27 років тому
Донька Кузьми Скрябіна показала, який вигляд він мав 27 років тому

Донька музиканта, Марія-Барбара Кузьменко (на фото з чоловіком Віктором), продовжила професійну династію, адже батьки Андрія — лікарі. Він також здобув медичну освіту. Барбара ж працює лікаркою-дерматовенерологом та косметологинею. Крім того, вона є засновницею власного бренду косметики.

У день народження Кузьми безліч користувачів соціальних мереж також ділилися постами з цитатами Андрія. Він був не лише музикантом та волонтером, а й громадським діячем та письменником.

“Найбільше всього у світі я боюся війни. Війна — найбільш ідіотський винахід людей. І то, що вона час від часу повторюється — то є найжахливіше”, — говорив Андрій Кузьменко.

Серед найпопулярніших цитат співака й такі:

“Відсутність нещастя — то вже щастя” та “Я не боюся смерті, я боюсь вій­ни”.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.