Відсутні силіконові губи і ботокс: як виглядає обличчя Насті Каменських без макіяжу – 37-річна “ягідка”

Зірковий візажист Єгор Андрюшин показав, як виглядає співачка Настя Каменських без фотошопу і макіяжу. Зовнішній вигляд артистки вразив публіку.

Співачку Настю Каменських багато років поспіль вважають однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. При цього артистка, на відміну від багатьох своїх колег по сцені, ніколи не робила пластичних операцій і не вдосконалювала свою зовнішність у косметологів за допомогою уколів краси. У свої 37 років Настя навіть не колола ботокс, тому вона вже має невеличкі зморшки навколо очей.

Настя Каменських показала свою 69-річну матір, яка виглядає молодше Потапа
Настя Каменських без макіяжу і фотошопу показала, як насправді виглядає у 37 років

Каменських час від часу у своєму Інстаграм-блозі публікує домашні фото, чи відео, де вона без макіяжу. Та навіть на ті знімки накладений фільтр, який вирівнює тон обличчя та прибирає недосконалості шкіри. Та недавно в Мережі з’явилося відео, де можна побачити Каменських без жодного фільтру, фотошопу та макіяжу.

Так, зірковий візажист Єгор Гордєєв опублікував відео перевтілення Каменських. В першій частині родика співачка позує зовсім без макіяжу, а в другій – вона вже після роботи візажиста.

Так, дивлячись на Каменських без макіяжу, видно, що артистка, як і всі звичайні люди, має недосконалу шкіру: нерівний тон обличчя, почервоніння та перші зморшки. Звісно, після роботи візажиста, Каменських виглядає на висоті.

Користувачі Мережі були в захваті від такого перевтілення. Більшість відмітили, що Каменських гарна і без макіяжу, адже має повністю натуральну зовнішність.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Настя дуже гарна! Ще більше подобається те, що відсутні силіконові губи і тд! Дуже гарна! А з макіяжем Єгора просто вогняна. Єгор – талантіще!!”;
  • “Каменських гарна і без мейку, але як новий сценічний образ – дуже класно”;
  • “Мені подобається, що на її лиці 0 пластики. Ніяких накачених губ, ботокса. Вона виглядає дуже добре і натурально”;
  • “Нормально так загримував! Різниця вражає!”.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?